Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open

«Δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω! Θέλω να βγω από αυτό, να...»

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Open, που όπως έχει γραφτεί δεν έγινε και με τις καλύτερες σχέσεις, αφού η παρουσιάστρια είχε πολλά παράπονα. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Love It, είπε τα πρώτα της λόγια.

«Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Είναι αρκετά πράγματα που τελευταία με είχαν αγχώσει πάρα πολύ, είναι και προσωπικά που με έχουν αγχώσει και επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Στο τέλος κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας», είπε αρχικά για το πρόβλημα με την υγεία της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί.

Expand player

Οι δηλώσεις της Καινούργιου για το OPEN

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, Είπα αυτά που ένιωθα. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Open για τη στήριξή του αυτά τα 3 χρόνια. Είναι μέσα μου αρκετά περίεργο, δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα από την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Θέλω να βγω από αυτό, να χαλαρώσω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Η ανακοίνωση του OPEN μετά τις φήμες περί εξωδίκου από την Καινούργιου

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου