Από το Πρωινό του ΑΝΤ1 πάει στο OPEN;

Αποκλειστικό! Και όχι δεν είναι ο Ουγγαρέζος...

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τη νέα σεζόν το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά θα είναι ανανεωμένο. Ήδη μάλιστα, έχει υπογράψει με το κανάλι ένα νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πάνελ.

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο Πρωινό

Αρχικά, ο Τάσος Τεργιάκης όπως γράφτηκε ανανέωσε το συμβόλαιο του με ο κανάλι και θα τον δούμε στις οθόνες μας ξανά στο Πρωινό από Σεπτέμβρη. Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από πολλά χρόνια στον κανάλι του Αμαρουσίου πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όπως ήδη είχε γίνει γνωστό λίγο μετά το Πάσχα. Μάλιστα και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού έχει αποχωρήσει από το σταθμό και ήδη συζητάει με άλλα κανάλια.

Expand player

Στο OPEN η Νάνσυ Παραδεισανού μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Νάνσυ Παραδεισανού εθέαθη πριν από μερικές ημέρες στα γραφεία του OPEN στην Παιανία. Η δημοσιογράφος είχε ραντεβού με τον Γρηγόρη Σαββίδη για να συζητήσει μια πιθανή συνεργασία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι συζητήσεις αυτές μάλιστα, αναμένεται να οριστικοποιηθούν ή όχι μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά, την επόμενη εβδομάδα έχει ραντεβού και με άλλα κανάλια, αφού στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλες δελεαστικές προτάσεις.

Όπως και να έχει, από Σεπτέμβρη η Νάνσυ Παραδεισανού "πάει γι' άλλα" και θα την δούμε φουλ ανανεωμένη σε νέο κανάλι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής

Τσακώθηκαν στο Πρωινό Παραδεισανού - Περρής: «Κατ’ αρχάς μην μου κουνάς το δάχτυλο»