Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής

«Έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών και...»

Πρωινό: Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής
News 14.06.2021 11:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σε κλάματα ξέσπασε η Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό. Αφορμή στάθηκε ο σάλος που προκλήθηκε για το "1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές“, εξαιτίας του διαφημιστικού σποτ που δημιούργησαν.

Πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz ξέσπασαν μέσα από αναρτήσεις τους, ενώ αρκετές ήταν και εκείνες που απέσυραν την συμμετοχή τους, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε δηλώσεις και στον αέρα της εκπομπής της.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, φιλοξένησε την δημοσιογράφο Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και την Ιωάννα Δανδέλια, των Υπέροχων Γυναικών για να συζητήσουν τα όσα σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Για αυτό το λόγο έκλαψε στον αέρα του Πρωινού η Νάνσυ Παραδεισανού

Η Νάνσυ Παραδεισανού λοιπόν, θέλησε να υποθετηθεί με την σειρά της δημόσια, όμως δεν άντεξε και "λύγισε", βάζοντας τα κλάματα. «Όταν το είδα στο σπίτι μου έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών και το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Σκεφτόμουν τι κάνω;», ανέφερε.

Τσακώθηκαν στο Πρωινό Παραδεισανού - Περρής

Ακόμη μια ένταση μετά από αυτή λόγω του Ουγγαρέζου σημειώθηκε στο Πρωινό, ανάμεσα στην Νάνσυ Παραδεισανού και τον Βαγγέλη Περρή, την ώρα που συζητούσαν την σχέση που έχουν αναπτύξει στο Survivor 4, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι και να επικρατήσει ένας μικρός χαμός στάθηκε όταν η δημοσιογράφος επανάλαβε την ατάκα του αγρότη και παίκτη της Μπλε ομάδας, στην συμπαίκτρια του.

«Ή θα μιλάμε σοβαρά ή θα λέμε ό,τι μας κατέβει. Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους που έχουν δεσμό ότι του έδωσαν βέρα, είναι δηλαδή… Εντάξει… Δε μπορούμε να καταλάβουμε του αστείου και του σοβαρού. Αυτή τη στιγμή κάνουμε ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε τώρα και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά;» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Να καθόμαστε τώρα να παίρνουμε ένα αστείο και να το λέμε στα σοβαρά, επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δε μπορεί οποιοσδήποτε να λέει και να σχολιάζει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Κάτσε. Δεν θα ήθελα εγώ να λέει κάποιος πράγματα π.χ. για τη Νάνσυ που δε τα ξέρει» συνέχισε.

«Εγώ φταίω δηλαδή; Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό» του απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού.«Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά…», συνέχισε.

«Σε εμένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες ότι ήταν αντικειμενικό;» είπε με τη σειρά του εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Περρής.

«Κατ’ αρχάς μην μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος. Το αν είναι αληθινό, ψεύτικο, ή χιουμοριστικό, θα κριθεί» ανταπάντησε η δημοσιογράφος.

Share