Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Αυτές είναι οι δύο εκπομπές που τον διεκδικούν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου εξήγησε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο τραπέζι το επόμενο βήμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και όπως όλα δείχνουν, από την επόμενη σεζόν θα τον δούμε σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μία δυσαρέσκεια από μεριάς του διότι δεν αξιοποιήθηκε από το κανάλι σε άλλα ψυχαγωγικά projects πέρα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 παρόλα αυτά διατηρεί άριστη σχέση τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα αν και προχθές υπήρξε μία ένταση μεταξύ τους.

Πολλά είναι τα «στρατόπεδα» που τον διεκδικούν και αφορούν εκπομπές που δεν παίζουν ή δεν θα παίζουν απέναντι στο «Πρωινό». Το ένα είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha -εάν και εφόσον ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το επόμενο σενάριο αναφέρει πως θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με την οποία επίσης έχει πολύ καλή χημεία.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ναταλία Γερμανού

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό μιας και ήταν από τους πρώτους που το έμαθαν.

Μπορεί να βλέπουμε αρκετές φορές τους δύο συνεργάτες να διαφωνούν έντονα στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Λιάγκας είναι καλός του φίλος, όπως και η Φαίη Σκορδά η οποία του έχει σταθεί σε πολλές στιγμές.

«Ήταν σαν να μην είχε φύγει. Ήμουν ο δεύτερος που το έμαθε μετά τη Φαίη. Χάρηκα, γιατί με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, με τα καλά του και τα κακά του. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος αλλά αν κερδίσεις την αγάπη του την έχεις. Και οι δύο δεν χαρίζονται αλλά ο Γιώργος είναι σαν να σε δοκιμάζει συνέχεια για να δει ότι είσαι άξιος να είσαι φίλος του», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις σχέσεις του και στο αν θέλει να κάνει οικογένεια, είπε:

«Σαφώς, η οικογένεια είναι προτεραιότητά μου. Θέλω να εξελιχθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω μία θεωρία για το τι δεν πήγε καλά. Είναι η θεωρία του timing. Μπορεί ο άλλος να είναι η αδελφή ψυχή σου αλλά να βρεθείτε σε στιγμές που να μην είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό που πρέπει… Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω πρόταση γάμου, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα».