Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έτσι ξεπερνάει τον χωρισμό από την Ζέτα Μακρυπούλια

Οι αναρτήσεις με τον χαμό που έγινε, στο Instagram

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» γράφει η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε από κοινού να προχωρήσει στη λύση της σχέσης του, λόγω προβλημάτων που βγήκαν στη επιφάνεια, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, συγκεκριμένα 6 όπως έχει γίνει γνωστό, ωστόσο μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Καθώς, μην ξεχνάμε πως 12 χρόνια είναι δύσκολο να ξεχαστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Expand player

Μετά τις συναντήσεις που είχαν για πολύ σοβαρούς λόγους, ο τραγουδιστής συνέχισε την περιοδεία του. Στο Ρέθυμνο της Κρήτης μάλιστα, έγινε χαμός με την συναυλία να βγαίνει sold out. Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν μάλιστα είναι συγκλονιστικές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δημοσίευσε φωτογραφίες από τον κόσμο που παρευρέθηκε και τον απόλαυσε να ερμηνεύσει τις επιτυχίες του. Ειδικά μετά τον χωρισμό του ο τραγουδιστής έχει ρίξει όλο τους το βάρος στη δουλειά.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το βίντεο - σπόντα της Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη

Η παρουσιάστρια ετοίμασε βαλίτσες και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα σε μαγευτικά μέρη της Ελλάδας. Ανάμεσα τους και το Πήλιο, όπου έμειναν σε μια τεράστια βίλα πέτρινη με πισίνα και μοναδική θέα.

Ωστόσο, αυτό που έκαμε μεγάλη εντύπωση, ήταν ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο η παρουσιάστρια φαίνεται να χαλαρώνει χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού "Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς εσένα".

Τώρα αυτό το τραγούδι έπαιξε τυχαία μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ή ήθελε να περάσει ένα μήνυμα έμμεσα;

Να σημειώσουμε πως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, "έσκασε" και το διαζύγιο του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου με μια ανακοίνωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακόμη ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz μετά από Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη και Βανδή - Ντέμη

Η σημαντική ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό του από την Μακρυπούλια