Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Μπορεί ο ίδιος να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή αλλά πλέον είναι στο επίκεντρο καθώς θέμα συζήτησης αποτελεί το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Expand player

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό» ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα παντρευτούν την Κυριακή 26 Σεπτέμβριου παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Χαμός στο διαδίκτυο με το νέο βίντεο του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορεί ο αγαπημένος σεφ να προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά, ο Άκης Πετρετζίκης δεν μπόρεσε να μην ανεβάσει το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον μονάκριβό του γιο.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Το υπέροχο βίντεο για την ημέρα του πατέρα

Για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος υποδέχθηκε το παιδάκι του και μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Στο βίντεο που ανέβασε, σχηματίζει τη φράση «Χαρούμενη μέρα του πατέρα» στα αγγλικά με ζαχαρωτά και γεμίζει τον χώρο με παιδικά παιχνίδια, ενώ η χαρά του, δεν κρύβεται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του

Άκης Πετρετζίκης: Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο