Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση" - Εξελίξεις με την υγεία της

Αποκάλυψε τα νεότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Μέσα από το social media, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γνωστοποιήσε πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την ακοή της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με αποτέλεσμα να μην ακούει καλά.

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/10), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί τα νεότερα με την υγεία της.

Expand player

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης έγραψε: «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετώπισω σαν ενός είδους super power...

Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το "πρόβλημα" ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία».

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την υγεία της

«Σας ζητώ συγγνώμη που...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά της αρέσει να μοιράζει με τους followers της, τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίστηκε απογοητευμένη μπροστά από την κάμερα του κινητού της και ζήτησε χαρακτηριστικά συγγνώμη διότι έχει "χαθεί" από τα social media.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…

Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έκανα ό,τι μπορούσα, μίλησα στην αστυνομία δεν έγινε τίποτα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τη μαρτυρία που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη