Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τη μαρτυρία που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Θέλω να σε πάρω μία αγκαλιά»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τη μαρτυρία που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη
News 22.02.2021 13:07
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για την γυναίκα που με την κατάθεσή της κατάφερε να «κάψει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και να τον οδηγήσει στη σύλληψη.

Η γυναίκα αυτή αποτέλεσε το «κλειδί» για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία της, γνώριζε πολλά περιστατικά και μάλιστα είχε δεχθεί απειλή από εκείνον σε περίπτωση που μιλήσει στην αστυνομία.

H ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την μάρτυρα στην υπόθεση Λιγνάδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να την ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο στο προφίλ της στο Instagram.

«Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά θέλω να σε πάρω μια μεγάλη αγκαλιά. #μάρτυρας», έγραψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Δημήτρης Λιγνάδης

«Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία μαζί με άλλους καλλιτέχνες, βρέθηκε έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και ζητούσαν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Η ηθοποιός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και την Τζένη Κρουσταλλακίδου.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε.

Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι».

«Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναστασοπούλου και Δροσάκη για Μοθωναίο: «Κλαίω με λυγμούς, τα είπε όλα όπως είναι»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αυστηρή ανάρτηση μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Share