Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έκανα ό,τι μπορούσα, μίλησα στην αστυνομία δεν έγινε τίποτα»

Απαντά σε όσους την κατηγορούν γιατί δε μίλησε νωρίτερα ενώ ήξερε για τον Λιγνάδη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έκανα ό,τι μπορούσα, μίλησα στην αστυνομία δεν έγινε τίποτα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από μια ανάρτηση της απάντησε σε όσους την κατηγορούν πως δεν μίλησε ενώ γνώριζε για τον Δημήτρη Λιγνάδη εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις της ηθοποιού στην συγκέντρωση για την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

H ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Προς όλους όσους περιμένουν στη γωνία να κατηγορήσουν όσους τους είχαν εκμυστηρευτεί γεγονότα και δεν αποκαθήλωσαν τον θύτη νωρίτερα. Παρακαλώ στρέψτε το μένος σας εκεί που πρέπει. Προσωπικά έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και δεν εισακούστηκα ποτέ.

Μίλησα στην αστυνομία. Δεν έγινε τίποτα. Παρακαλούσα τα θύματα να μιλήσουν και δε μπορούσαν. Αν το θύμα δε δέχεται από φόβο να μιλήσει δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κατάφερα όμως ακόμα και 20 χρόνια μετά. Μην πυροβολείτε. Παρακαλώ. Έχουμε ήδη τεράστιο βάρος να διαχειριστούμε. Μην είστε άδικοι” έγραψε.

πηνελόπη αναστασοπούλου λιγνάδης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τη μαρτυρία που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάφη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για την γυναίκα που με την κατάθεσή της κατάφερε να «κάψει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και να τον οδηγήσει στη σύλληψη.

Η γυναίκα αυτή αποτέλεσε το «κλειδί» για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία της, γνώριζε πολλά περιστατικά και μάλιστα είχε δεχθεί απειλή από εκείνον σε περίπτωση που μιλήσει στην αστυνομία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να την ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο στο προφίλ της στο Instagram.

«Δεν ξέρω ποια είσαι αλλά θέλω να σε πάρω μια μεγάλη αγκαλιά. #μάρτυρας», έγραψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

μαρτυρία για λιγνάδη