Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Τα νεότερα με την υγεία της

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να γνωστοποιεί την εν λόγω είδηση, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται, στα social media.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μερικά stories στα οποία παρακολουθεί «Καλό Μεσημεράκι» και την εκπομπή της «Κάτι ξαναψήνεται».

Expand player

Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια προχώρησε και σε μια ανάρτηση, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματά τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

Στην λεζάντα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Σήμερα βλέπω και εγώ παρέα σας το @katixanapsinete @skaitv.gr. Πλάκα δεν έχει;».

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Λίγο καιρό πριν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν το επόμενο βήμα

Μπορεί να είναι μαζί μόλις έναν χρόνο, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ για αυτό και δεν υπολογίζουν τον χρόνο, προσπαθώντας να κάνουν μαζί ολοένα και περισσότερα πράγματα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι αυτό, η παρουσιάστρια γνώρισε στους γονείς αλλά και συγγενείς της τον αγαπημένο της, καθώς πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ρόδο, τη γενέτειρά της.

Η Κωνσταντίνα, κάθε φορά που αναφέρεται στον επιχειρηματία, δεν κρύβει τον έρωτά της αλλά και την επιθυμία της να κάνει παιδιά και οικογένεια, ενώ μάλιστα βρίσκονται και ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret, και η Κωνσταντίνα γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ενώ φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Οι δυο τους είναι τόσο απρόβλεπτοι, που µπορεί να ξυπνήσουν µια µέρα και να πουν “παντρευόµαστε”.Πάνω από όλα θέλουν να είναι ευτυχισµένοι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Πώς από 72 κιλά πήγε 61

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία με το καλλίγραμμο σώμα της