«Δεν κάνουμε κάτι ψεύτικο» - Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για τον Γκουντάρα

Η οργισμένη ανάρτηση μετά από τα σχόλια που δέχθηκαν

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να εκφράσει την μεγάλη ενόχλησή της για τα σχόλια που δέχθηκε ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την ανάρτηση που έκανε για την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί πολλά σχόλια με αφορμή την παρουσίαση του Big Brother 2 και όπως όλα δείχνουν ο κόσμος δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε ο εμβολιασμός του παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, πολλοί κατηγόρησαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι στη φωτογραφία δεν φοράει μάσκα στο εμβολιαστικό κέντρο και ότι η νοσοκόμο που του κάνει το εμβόλιο δεν φοράει γάντια.

Expand player

Το ξέσπασμα της Ναταλί Κάκκαβα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης.

Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου “έλα ρε, ποιον δουλεύεις”, “δεν φοράς μάσκα”, “η άλλη δεν φοράει γάντια”, “με κοροϊδεύετε”, “τι είναι αυτά που λέτε”, “δεν σε πιστεύουμε”. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο.

Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι.

Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Χαμός στον ΣΚΑΙ με Γκουντάρα και Κάκκαβα - Τι συνέβη;

Μπορεί πρόσφατο ρεπορτάζ να ήθελε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ να τα βρίσκουν εκτός δικαστηρίων, ωστόσο το ίδιο το κανάλι το διέψευσε. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα στο Πρωινό, είναι βέβαιο πλέον πως θα τα πουν... στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τους με τα όσα είπαν για το Big Brother και την παρουσίαση του, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή που έσπευσε να απαντήσει. Έτσι, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος κόντρας εκεί που όλα έδειχναν πως το κλίμα ανάμεσα τους ηρεμεί.

Όπως γράφει το dailymedia, το κανάλι του Φαλήρου μετά τα όσα άκουσε από τους παρουσιαστές του, αφού οι δηλώσεις του έριξαν και άλλο λάδι στην φωτιά, τους ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να δίνουν περισσότερη "τροφή" στην συγκεκριμένη κόντρα, καθώς αυτά είναι εις βάρος του σταθμού σε νομικό επίπεδο.

Η δικαστική οδός λοιπόν είναι ο μοναδικός τρόπος να μπει ένα τέλος στη διαμάχη Τσαλίκη - ΣΚΑΪ, την ώρα που ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί πως τα λεγόμενα των παρουσιαστών του Big Brother είναι κάτι περισσότερο από μηνύσιμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έλεος δηλαδή, εντάξει, φτάνει" - Ο Γιώργος Τσαλίκης τα έβαλε και με την Καινούργιου λόγω του Γκουντάρα

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή Όλα Γκουντ των Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα