"Έλεος δηλαδή, εντάξει, φτάνει" - Ο Γιώργος Τσαλίκης τα έβαλε και με την Καινούργιου λόγω του Γκουντάρα

"Δεν χρειάζεται την ώρα που παίζουν δηλώσεις μου να..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Έξω από το σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με μια τούρτα στα χέρια, προκειμένου να του ευχηθούν για τα γενέθλια του.

Μάλιστα, εδώ και μέρες κυκλοφορεί η φήμη πως ο τραγουδιστής τα ξανά βρήκε με τον ΣΚΑΙ και θα του έδινε κι έναν νέο ρόλο με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Masked Singer, κάτι που τελικά όπως αποκάλυψε στην κάμερα δεν ισχύει.

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσαλίκης βρήκε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να ξανά πετάξει το καρφί του στον Γρηγόρη Γκουντάρα!

Το καρφί του Τσαλίκη στον Γκουντάρα

«Επειδή εγώ δεν φοράω μάσκα, μιλάω μόνο όταν κάτι είναι επίσημο και επιβεβαιωμένο. Για εμένα πάντα μετράει ο τρόπος. Με χαλάει ο τρόπος αν είναι κακός, αν φτιάξει ο τρόπος όλα μπορούν να αλλάξουν».

Μάλιστα, ο ίδιος παραπονέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου καθώς εκείνη έστελνε χαιρετισμούς στον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Ελπίζω όταν θα παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία την έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δεν χρειάζεται την ώρα που παίζουν δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα, έλεος δηλαδή, εντάξει, φτάνει», είπε και έστειλε φιλιά στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Εντάξει δεν θα ξαναστείλω φιλιά στον Γκουντάρα, πέρα από την πλάκα, εγώ τον αγαπώ τον Γιώργο και όσους φορές του έχουμε ζητήσει κάτι έχει έρθει και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν τον ξεχνώ, είχε γίνει κάτι κάπου και ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί και το εκτιμώ πάρα πολύ γιατί σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός άνθρωπος. Τώρα τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν είχε δίκιο στον τρόπο προσέγγισης με τον ΣΚΑΙ ο Γιώργος και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει και πολύ και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα, απλά εγώ επειδή αγαπάω τον Γρηγόρη ήξερα ότι δεν φταίει ο Γρηγόρης, ο ΣΚΑΪ φταίει» είπε στο τέλος η παρουσιάστρια.

«Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν εμένα;»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, αλλά και για το Big Brother 2 που κατέληξε να μην παρουσιάζει μετά από προβλήματα που είχαν με τον ΣΚΑΙ.

«Στo Big Brother, την ημέρα της πρεμιέρας είχα κανονίσει με τους κουμπάρους μου και είχαμε βγει στο κέντρο της Αθήνας γιατί σίγουρα μου είχε περάσει από το μυαλό ότι εγώ αυτή τη μέρα θα ήμουν κάπου αλλού και ήθελα αυτή τη σκέψη να την διώξω με μια πολύ ωραία θέα. Βέβαια, εκείνη την ημέρα έγιναν επεισόδια ξαφνικά και όταν γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο. Και μετά από καμιά εβδομάδα πάλι πέτυχα επεισόδιο, γιατί είναι χρονιά μυθοπλασίας και η Δώρα βλέπει τα σίριαλ τα αγαπημένα.

Μη με ρωτάτε γιατί δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν βάλω έναν τίτλο γενικά στη φάση Big Brother και ΣΚΑΙ, θα σας έλεγα όλα λάθος. Όλα λάθος. Εγώ όπως το είδα το προϊόν, επειδή θα είχαμε και εμπλοκή στο καστ του Big Brother, έτσι όπως το είδα… όλα λάθος», απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα».