Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Μπορεί ακόμη να είναι Νοέμβριος ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένειά της έχουν μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από σήμερα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς καμάρωσε και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Αυτή τη φορά, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της και αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της, έχοντας για βοηθούς την καλύτερη παρέα, τα παιδιά της.

Expand player

Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες για τους followers της. Μάλιστα, είδαμε το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της με τα τρία της παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Ιωάννη.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε στον αέρα του Happy Day - Η εντυπωσιακή τιάρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε Miss Happy Day στον αέρα του ALPHA. Η Βρισηίδα Ανδριώτου που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο πλατό με σκοπό να μιλήσει για την 6η θέση που κατέλαβε στον διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021, τελικά κράτησε την υπόσχεση της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε ζητήσει αν γίνεται να φορέσει την τιάρα της, όμως της είχε πει "όχι" καθώς απαγορεύεται η εστεμμένη να το βγάλει και να την φορέσει κάποιος άλλος. Όμως της είπε, πως θα της φτιάξουν τη δική της.

Το πρωί της Δευτέρας 15/11 λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε την στέψη, καθώς η Βρισηίδα και ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης της έφτιαναν μια εντυπωσιακή τιάρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τι υπόσχεση έδωσε στις κόρες της και την κράτησε

Πήρε φωτιά το Happy Day - Με καυτό μίνι ροζ φόρεμα γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η Σταματίνα Τσιμτσιλή