Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2us

Φαρμακερά τα σχόλια για την Δέσποινα Βανδή

Επεισοδιακό ήταν το live του J2us το βράδυ του Σαββάτου 27/11 με πρωταγωνίστρια αυτού την Δέσποινα Βανδή και την Μαρίνα Πατούλη (δείτε εδώ τι έγινε). Μετά από μια σκληρή κρητική που δέχθηκε η Πρόεδρος της UNESCO από την γνωστή τραγουδίστρια για την ερμηνεία της πάνω στην σκηνή αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί ένιωσε πως... αμφισβητήθηκε για τον λόγο που δέχτηκε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, που αν μη τι άλλο ήταν φιλανθρωπικός.

Μια ημέρα μετά το live, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βίντεο από το τραγούδι που της... κόστισε την συμμετοχή της δείχνοντας πως είναι ακομπλεξάριστη και πως ενώ γνωρίζει πως δεν το είπε καλά δεν την ενδιαφέρει καθόλου γιατί εκείνη ήταν εκεί για κάποιο σκοπό και ξέρει πολύ καλά πως δεν είναι τραγουδίστρια.

Expand player

Τα σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ήταν αποθεωτικά για εκείνη και... φαρμακερά για την Δέσποινα Βανδή!

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

"Ήταν αδικαιολόγητη! Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική" - Ο Θάνος Πετρέλης "άδειασε" την Βανδή

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, με αφορμή τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη και στον ίδιο στο live του J2US το Σάββατο (27/11) .

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως του φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση από τη Δέσποινα Βανδή και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πιο ευγενική.

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόνο η Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε με κίτρινες γόβες και ασορτί πανωφόρι

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη - «Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από...»