Μόνο η Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε με κίτρινες γόβες και ασορτί πανωφόρι

Το look που έγραψε ιστορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνο η Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε με κίτρινες γόβες και ασορτί πανωφόρι

Η Μαρίνα Πατούλη έχει έναν από τους πιο αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σωρό αναρτήσεις από την καθημερινότητά της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται, ενώ τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε και στη σκηνή του J2US.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα που αγαπά πολύ το στιλ. Μάλιστα, ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το οποίο εντάσσει πάντα στο στιλ της είναι το κόκκινο. Την είδαμε με over the knee κόκκινες μπότες και στην τελευταία της ανάρτηση εμφανίστηκε με κατακίτρινες γόβες και ασορτί πανωφόρι.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με κίτρινες γόβες

«Λένε ότι είμαι γριά και...»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και "έσπασε" τη σιωπή της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς και ειδικά, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο show του J2US.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της UNESCO την έχουν πει "γριά και άσχημη", ωστόσο τα σχόλια αυτά πλέον τα έχει συνηθίσει.

«Το να θεωρήσουμε τσαλάκωμα το ότι δεν έχω ωραία φωνή, δεν έχω ωραία φωνή γιατί δεν έχω σκοπό να τραγουδήσω. Απλά να δείξουν κατανόηση οι τηλεθεατές για τις φωνητικές μου ικανότητες. Όταν ο σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά δεν διστάζω και να τσαλακωθω και να αγωνιστώ για τον στόχο μου. Καθόλου δεν πληγώνομαι, να πουν ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι είμαι γριά, άσχημη και αυτά, τα έχω συνηθίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.