Με κόκκινες over the knee μπότες και κολλητό φόρεμα - "Κόλασε" το instagram η Μαρίνα Πατούλη

Χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κόκκινες over the knee μπότες και κολλητό φόρεμα -

"Αναστάτωση" για ακόμη μια φορά προκάλεσε η Μαρίνα Πατούλη με μια φωτογραφία της στα social media, λίγο μετά την ευχάριστη ανακοίνωσή της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της από μια πρόσφατη βραδινή της έξοδο και όπως βλέπουμε έχει επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο κολλητό φόρεμα με κόκκινες over the knee μπότες.

"«Οι όμορφοι άνθρωποι είναι πάντα όμορφοι...Γιατί η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας ...δεν παλιώνει ποτέ ...Οι όμορφοι άνθρωποι δεν παύουν να λάμπουν ποτέ!!!» Καλό μήνα σε όλους!!!❤️#lifequotes #beauty #loveyourself #soullove #newmonthnewgoals" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι καθώς και τη στάση που έδειξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όλο αυτόν τον καιρό.

Η Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα την απασχολούν ή για να σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας.

«Ξεκινώντας την ημέρα μου γεμάτη θετική ενέργεια για δημιουργία κ αγάπη για τη ζωή ,σφυροκοπούν τη σκέψη μου τα λόγια της Ιωάννας ,του κοριτσιού που τόσο σκληρά κ άδικα έπεσε θύμα τραγικής κακοποίησης καταδικάζοντας την να σηκώνει για όλη της τη ζωή το σταυρό του προσωπικού της Γολγοθά ,δίνοντας ταυτόχρονα το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αγάπης, γενναιότητας, θάρρους, μεγαλοψυχίας, αλληλεγγύης κ συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάθε μορφής βία.

"Ελπίζω οι γυναίκες κ όλα τα θύματα της βίας ,οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται να διεκδικούν τα δικαίωματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω".

Το σύμβολο της Ιωάννας ας οπλίζει με δύναμη όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται ώστε να διεκδικήσουν τη ζωη που τους αξίζει κ ας σηματοδοτήσει μια νέα εποχή αλτρουισμού ,αλληλεγγύης κ ανιδιοτελούς προσφοράς στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.