Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρίνα Πατούλη - Η ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες

Τι θα συμβεί σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρίνα Πατούλη - Η ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έκανε γνωστά η Μαρίνα Πατούλη, καθώς πρόκειται για ένα ακόμη επαγγελματικό της βήμα. Η πρόεδρος της Unesco μετά το θρήνο που έζησε, θα παρευρεθεί σε γνωστό cafe restaurant, με σκοπό να συνομιλήσει με την συγγραφέα Καρμέλλα Κατσαμένη για το νέο της βιβλίο.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας την πρόσκληση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη

«Με χαρά αύριο στις 8μ.μ. θα βρίσκομαι στο Chalet Politeia (Κ.Παλαιολόγου 1 ,Κηφισια) για να προλογίσω το βιβλίο της Καρμέλλας Κατσαμένη, «Το χάδι του Αγγέλου», και μαζί να ξεδιπλώσουμε τις πτυχές μιας ιστορίας μυθοπλασίας που μέσα από τις σελίδες της καταφέρνει να αγγίξει κρυμμένες ή ακόμα και άγνωστες χορδές στην ψυχή του καθενός, φωτίζει το σκοτάδι της γυναίκας που έχει κακοποιηθεί αλλά συνεχίζει να πορεύεται με ελπίδα, αναζητώντας την «υγεία», την ισορροπία, την αξιοπρέπεια, την ευτυχία στη ζωή της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι καθώς και τη στάση που έδειξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου όλο αυτόν τον καιρό.

Η Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα την απασχολούν ή για να σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας.

«Ξεκινώντας την ημέρα μου γεμάτη θετική ενέργεια για δημιουργία κ αγάπη για τη ζωή ,σφυροκοπούν τη σκέψη μου τα λόγια της Ιωάννας ,του κοριτσιού που τόσο σκληρά κ άδικα έπεσε θύμα τραγικής κακοποίησης καταδικάζοντας την να σηκώνει για όλη της τη ζωή το σταυρό του προσωπικού της Γολγοθά ,δίνοντας ταυτόχρονα το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αγάπης, γενναιότητας, θάρρους, μεγαλοψυχίας, αλληλεγγύης κ συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάθε μορφής βία.

"Ελπίζω οι γυναίκες κ όλα τα θύματα της βίας ,οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται να διεκδικούν τα δικαίωματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω".

Το σύμβολο της Ιωάννας ας οπλίζει με δύναμη όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται ώστε να διεκδικήσουν τη ζωη που τους αξίζει κ ας σηματοδοτήσει μια νέα εποχή αλτρουισμού ,αλληλεγγύης κ ανιδιοτελούς προσφοράς στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.