Μπαίνει στο MasterChef 6 ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη - Δείτε το πρόσωπό του

Είναι ίδιος με τον αδερφό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα φέτος θα τον δούμε στον νέο κύκλο του MasterChef που ξεκινάει σε λίγο καιρό και θα έχει σημαντικές αλλαγές.

Όπως αποκάλυψε ήταν ένα βήμα πριν μπει στο MasterChef του 2018, ωστόσο τότε δεν τα είχε καταφέρει γιατί είχε ένα προσωπικό πρόβλημα. Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να μπει και στο Survivor 4, ωστόσο δεν μπόρεσε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε.

Expand player

Οι δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Αϊβάζη για τη συμμετοχή του στο MasterChef

«Το 2018 συμμετείχα στο MasterChef, όμως λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών από πλευράς μου, δεν κατάφερα να μπω. Έκανα ραντεβού για το φετινό. Θα ήθελα να μπω, είναι μια εκκρεμότητα που έχω αφήσει αλλά και να μην γίνει δεν θα πεθάνουμε.

Είχα υπογράψει με το Survivor. Είχα ένα ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Survivor. Έκανα όλα τα απαραίτητα, εξετάσεις και λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο με πήραν ότι δεν μπορούν να με ασφαλίσουν. Στεναχωρήθηκα, νομίζω ότι στη θέση μου μπήκε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν ο πρώτος που θα έμπαινε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Πότε κάνει πρεμιέρα το MasterChef 6

Τα γυρίσματα του Mastechef 6 έχουν ήδη ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ήδη ξεκινήσει, μιας και πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε μερικές εβδομαδές.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει για έκτη σεζόν και μάλιστα αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός και αλλαγμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, κυρίως σχετικά με την πρεμιέρα. Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες του STAR προσπαθούν να το βγάλουν στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Επίσης, αλλαγές θα δούμε όσον αφορά και τα γυρίσματα, μιας και φέτος η αναζήτηση του «MasterChef» θα ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη και πρόκειται καθ' όλη την διάρκεια να γίνονται και μερικές αποδράσεις για τους συμμετέχοντες, με μερικά δημοσιεύματα μάλιστα να θέλουν τον τελικό να γυρίζεται στο εξωτερικό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διέρρευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef 6

Στροφή στην καριέρα - Πρώην παίκτης του Masterchef έγινε ιερέας