Η Μαίρη Συνατσάκη "έσπασε" τη σιωπή της για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

«...οτιδήποτε άλλο ας μείνει στη σφαίρα της φαντασίας»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που γράφτηκε πως υπέγραψε με τον καλό της φίλος Νίκο Μουτσινά, λόγω του ότι ο παρουσιαστής θέλει να υιοθετήσει παιδάκια.

Η παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος» από τον πρώην σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη . «Ο Αιμιλιανός θα είναι εξαιρετικός στον ρόλο του» είπε.

Expand player

Η αποκάλυψη της Συνατσάκη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα χωρίς εμάς, υπήρξε ένα πρωτοσέλιδο και πολλά σε αυτή τη φάση δεν δεσμεύομαι από κάποιο σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε άλλο ας μείνει στη σφαίρα της φαντασίας» δήλωσε.

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το εξώδικο του Τσουρού στην Συνατσάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στο εξώδικο που της έστειλε πριν μερικές μέρες ο Κώστας Τσουρός.

«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η ίδια στην δήλωσε στην κάμερα: «Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το πράγμα, έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι χρειάζεται. Υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Δούκα: Στήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη μετά το κράξιμο του Τσουρού

Νίκος Μουτσινάς: Στήριξε δημόσια την Συνατσάκη - "Δεν θα σου άρεσε ο άλλος να έχει τον κ@λο σου στον κινητό του"