Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είδε την κάμερα του ALPHA και έγινε "καπνός" - Έφυγε άρον άρον

Τον εντόπισαν μαζί με τη σύζυγό του

Τις τελευταίες μέρες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης. Η κάμερα της εκπομπής T-Live, τον εντόπισε έξω από το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, ωστόσο εκείνος μόλις την είδε, τον έβαλε βιαστικά στα πόδια.

O ίδιος παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του και παρά το ενδεχόμενο σύλληψής του (δείτε εδώ γιατί), κυκλοφορεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Expand player

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον παρουσιαστή, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε και μάλιστα δεν έστρεψε καν το βλέμμα του προς τις κάμερες.

Η αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην κάμερα του ALPHA

Έκτακτες αποφάσεις για το Ράδιο Αρβύλα - Τα πάνω κάτω μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα έχει φέρει ένα κύμα εξελίξεων για την ψυχαγωγική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, η οποία προς το παρόν βρίσκεται εκτός αέρα λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η εκπομπή θα επιστρέψει μετά τις γιορτές, και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου, ενώ το Βινύλιο θα βγει ξανά στον αέρα στις 14 του μήνα.

Ενώ μέχρι στιγμής είχε αποφασιστεί πως θα βρεθεί αντικαταστάτης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τελικά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να μην βρουν τέταρτο για την παρέα τους αλλά να μείνουν 3.

Έτσι θα αλλάξει η διάταξη στο πλατό και θα γυριστεί νέο τρέιλερ, από το οποίο θα λείπει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ήδη άλλωστε το κανάλι έχει ξεκινήσει να εξαφανίζει από παντού τον παρουσιαστή μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αλήθεια για την άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό - «Δεν έχει πάτο το βαρέλι»