Η αλήθεια για την άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αλήθεια για την άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την πρώην σύντροφό του για τη διαρροή των προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο.

Μεγάλη απορία έχει προκαλέσει σε πολλούς η σχέση του παρουσιαστή, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που πριν μερικούς μήνες σκότωσε με βίαιο τρόπο την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν φίλοι, ενώ το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφερε νέες πληροφορίες για την άγνωστη σχέση τους.

Πώς γνωρίζονται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζονταν καθώς ο δεύτερος είχε επισκεφθεί πολλές φορές το μαγαζί του πρώτου στην Αλόννησο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι. Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τον πιλότο να κάνουν βόλτες με το ελικόπτερο για να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα.

Χαλαρός με το σκύλο του σε βόλτα - Οι νέες φωτογραφίες του Παναγιωτόπουλου ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες

Μπορεί να κινδυνεύει με σύλληψη, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να είναι πολύ χαλαρός. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη - παρόλο που τον ήθελαν να έχει φύγει από την Ελλάδα - και συνεχίζει τις βόλτες του μαζί με τη σύζυγό του. Την ώρα λοιπόν που οι καταγγελίες αυξάνονται, εκείνος έκανε νέα εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη τον "τσάκωσε" το απόγευμα της Δευτέρας 21/12 να ακένι χαλαρό βόλτα με το σκύλο του. «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες» δήλωσε ο φωτογράφος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορούσε μπλε μπουφάν και η βόλτα του διήρκησε 5 με 10 λεπτά.