Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό - «Δεν έχει πάτο το βαρέλι»

Η οργισμένη αντίδραση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλοι Λιάγκας και Σκορδά στο Πρωινό - «Δεν έχει πάτο το βαρέλι»

Το πρωί της Τρίτης (21/12), ο Γιώργος Λιάγκας και η Φάιης Σκορδά σχολίασαν στο Πρωινό, τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τους δύο παρουσιαστές να ξεσπούν για ακόμα μία φορά κατά του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να ζει την καθημερινότητά του ανενόχλητος, παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του, οι κινήσεις του αλλά και οι νέες πληροφορίες που βγαίνουν για εκείνον σκορπούν οργή στον κόσμο.

Το ξέσπασμα του Πρωινού για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Μιλάμε για ξεφτίλα άντρα και συμπεριφορά. Αυτό πρέπει να ακούγεται, αυτό είναι το σοβαρό, ότι μιλάμε για ξεφτίλα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Τον λόγο πήρε τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε: «Βλέπω την κόρη του φίλου μου ερωτικά; Την ρίχνω, κάνω σεξ μαζί της και την πείθω να γυρίσουμε βίντεο και το ανεβάζω στο διαδίκτυο; Δεν έχει πάτο το βαρέλι».

Την εμφάνισή του με το μπλουζάκι του διαβόητου κανίβαλου παιδεραστή (δείτε τη εδώ), σχολίασε με πολύ έντονο τρόπο η Φαίη Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει την απέχθειά της για τον συγκεκριμένο.

Ο ξάδελφος του Παναγιωτόπουλου τον "άδειασε" - «Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσει ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είναι δικηγόρος, Μάλιστα, ο ίδιος συνεργάζεται με τον επίσης δικηγόρο αδελφό του παρουσιαστή.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα έχουν προηγηθεί μετά από την εισαγγελική παρέμβαση, ο ίδιος αποκάλυψε αν πρόκειται να τον εκπροσωπήσει.

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή. Με είχε ενοχλήσει που έκανε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα, δεν μπορώ να πω για ηλικία, μην παρεξηγηθώ».

«Δεν τον έχει αναλάβει ο αδελφός του που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Με τον αδελφό του έχω μιλήσει, είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος.

Δεν ήξερε. Και η μητέρα του. Ήταν μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω».