Απόστολος Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν αποκλείεται η σύλληψη του»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν αποκλείεται η σύλληψη του»

Οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά από την εισαγγελική παρέμβαση που έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη νέα καταγγελία ενώ από την άλλη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και σύλληψη του παρουσιαστή ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή ράδιο Αρβύλα μετά από τον σάλο που προκλήθηκε.

Οι δηλώσεις του Λύτρα για τον Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με τα όσα είπε αν τυχόν βρεθούν και άλλα βίντεο, τότε ο παρουσιαστής κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, αφού θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία.

Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και αν αποδειχθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πληρωνόταν για τα «ροζ» βίντεο, τότε το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα.

Χαλαρός με το σκύλο του σε βόλτα - Οι νέες φωτογραφίες του Παναγιωτόπουλου ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες

Μπορεί να κινδυνεύει με σύλληψη, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να είναι πολύ χαλαρός. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη - παρόλο που τον ήθελαν να έχει φύγει από την Ελλάδα - και συνεχίζει τις βόλτες του μαζί με τη σύζυγό του. Την ώρα λοιπόν που οι καταγγελίες αυξάνονται, εκείνος έκανε νέα εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη τον "τσάκωσε" το απόγευμα της Δευτέρας 21/12 να ακένι χαλαρό βόλτα με το σκύλο του. «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες» δήλωσε ο φωτογράφος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορούσε μπλε μπουφάν και η βόλτα του διήρκησε 5 με 10 λεπτά.