Χριστούγεννα χωρίς τον Άγγελο Λάτσιο για την Ελένη Μενεγάκη

Γιατί δεν βρέθηκε με την οικογένειά του;

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ ξεχωριστά για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της, μιας και επέλεξαν να μείνουν στην Ελλάδα και να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Επιπλέον, η παρουσιάστρια κάνει κανονικά εκπομπή στις μέρες των γιορτών, ενώ έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη.

Κάτι ακόμα που ήταν διαφορετικό φέτος, ήταν η απουσία του Άγγελου Λάτσιου από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειας. Ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να μη περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Expand player

Πού βρέθηκε ο Άγγελος Λάτσιος

Αυτές τις ημέρες λοιπόν ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται εκτός Ελλάδος με την σύντροφο του, Γαία Μερκούρη και φίλους τους. Πρόκειται για ένα ταξίδι που του έκανε δώρο η Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά του.

Με τι ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο

Σήκωσαν τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Για χάρη της μικρής Μαρίνας