Βασίλης Ζούλιας: «Ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει με την περιγραφή της

Με κορωνοϊό νόσησε για δεύτερη φορά ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή t-live και περιέγραψε την περιπέτειά του με τον ιό.

Η αποκάλυψη του Ζούλια για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και είχα το πιστοποιητικό νόσησης. Μόλις ολοκληρώθηκε το διάστημα του πιστοποιητικού και σκεφτόμουν να εμβολιαστώ, ήρθε η δεύτερη νόσηση. Οπότε τώρα θα έχω άλλο πιστοποιητικό. Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο. Τέτοια διαφορά.

Expand player

Η πρώτη φορά με επηρέασε πολύ σε ψυχολογικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δε μπήκα στο νοσοκομείο βέβαια γιατί είχα ήπια συμπτώματα, απλά μου κράτησε πολύ. Ένα μήνα έκατσα στο σπίτι. Ταλαιπωρήθηκα. Την πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα, τη δεύτερη φορά τίποτα», κατέληξε ο σχεδιάστης.

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας για τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ένας από τους celebrities που μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Αυτοψία, και αναφέρθηκε όπως και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στη μάχη που έδωσε σε νεαρή ηλικία με τα ναρκωτικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Ζούλιας παίρνει την απόφαση να μιλήσει για τον "Γολγοθά" που αναγκάστηκε να ανέβει προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του με τα ναρκωτικά.

«Είχα δυο πιασίματα, είχα ένα πήδημα στο κενό από τα δικαστήρια από τα χέρια της μητέρας μου που ήταν πολύ τραυματικό γεγονός. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησα τη χρήση. Προς τα 25 ήθελα να τελειώνει η κατάσταση. Αναζήτησα βοήθεια το 1992, βρήκα μια ομάδα 12 βημάτων που τότε μόλις είχε ανοίξει στην Αθήνα και αφέθηκα στη βοήθεια αυτής της ομάδος.

Από εκείνο το πρώτο βράδυ μου έφυγε η επιθυμία. Είμαι 29 χρόνια καθαρός, δόξα τω Θεώ δεν είχα ούτε μία φορά επιθυμία να επιστρέψω. Η πορεία δεν είναι εύκολη γιατί πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή. Καθάρισα στα 29. Έπρεπε να μάθω να γελάω από την αρχή, να ερωτεύεσαι από την αρχή, να δουλεύω από την αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Ζούλιας: Φωτογραφίες από το εξοχικό - υπερπαραγωγή που διατηρεί στο Μαύρο Λιθάρι

Βασίλης Ζούλιας - «Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο»