Χρήστος Λούλης: Το σχόλιό του για τις παραστάσεις του Σεφερλή - «Θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα»

«Θα βάλουμε όμως περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει»

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/1) καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό. Κάποια στιγμή, η Φαίη Σκορδά του έκανε μια ερώτηση η οποία κατέληξε στον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο πρόσφατα μίλησε ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός, με αρκετά αιχμηρό τρόπο.

Ο διάλογος του Λούλη με Λιάγκα - Σκορδά για τον Σεφερλή

Φαίη: Εσύ τι παραστάσεις θα ήθελες να βλέπεις; Πες ότι δεν είσαι ο Χρήστος Λούλης, δεν σε ξέρουμε και έχεις την επιλογή να πας να δεις κρυφά θέατρο, ποια παράσταση θα έβλεπες; Πρόσεξε τι θα πεις!
Γιώργος: Θα πήγαινε να δει Μάρκο Σεφερλή, κρυφά ντυμένος αλλιώς.
Χρήστος: Εγώ θα πήγαινα μια φορά. Μια φορά. Δεν έχω δει ποτέ.
Γιώργος: Ούτε εγώ. Θες να πάμε μαζί μια φορά να δούμε Μάρκο Σεφερλή;
Χρήστος: Πάμε. Αλλά θα βάλουμε και περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει. Μια περιέργεια την έχω, θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα.
Φαίη: Δεν πας να δεις Σεφερλή για να μην πουν ο Λούλης πήγε να δει Σεφερλή;
Χρήστος: Όχι, καμία σχέση. Δεν πάω να δω τίποτα τώρα τελευταία. Άντε, τους πολύ φίλους μου πάω και βλέπω.

Expand player

"Αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ@@λο;"

Συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μποτούση παραχώρησε πρόσφατα ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo και τις καταγγελίες, ιδίως στον χώρο του θεάτρου ενώ και ο ίδιος είχε αναφερθεί σε ένα δικό του αντίστοιχο περιστατικό.

Ποια είναι η θέση σου για το #Me Too στο θέατρο;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι νέοι άνθρωποι φοβούνταν ακόμα και την σκιά τους και δεν έβγαιναν ποτέ να πουν τίποτα. Γενικά, δεν πιστεύω στις αυθεντίες. Δηλαδή, αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;

Δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που άκουσα, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ εκείνα που όλοι ξέραμε, ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι κακότροποι, ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί. Το να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι που τιμά το θέατρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Λούλης: «Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας»

Χρήστος Λούλης: «Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να μπω στο Survivor»