Χρήστος Λούλης: «Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας»

«Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως τον έβριζαν αρκετοί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου, για τις απόψεις μου, επειδή δεν είναι πλειοψηφικές», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης και συμπλήρωσε: «Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας».

«Θα ήθελα να κάνω μια ταινία με τον Γαβρά. Είναι ο πιο γλυκός, ευγενής και επαγγελματίας» είπε ο Χρήστος Λούλης και συνέχισε: «Όταν μεγαλώσω κι άλλο θα ήθελα να κάνω και τον Βενιζέλο σε μια ταινία. Θα παρουσίαζα τον Αδύναμο Κρίκο γιατί θα μου έβγαινε φυσικά».

«Είναι δύσκολο να παίζεις με την γυναίκα σου. Έχεις ένα φόβο ότι μέσα από το ρόλο θα δει κάτι που νιώθεις ότι δεν το ξέρει. Αγαπώ να μισώ στη γυναίκα μου τον χρόνο που παίρνει για να ετοιμαστεί».

Παράλληλα, ο Χρήστος Λούλης είπε ότι στην καραντίνα «είδα την ομορφιά του να μην κάνω τίποτα. Μέσα στην καραντίνα έγινα περισσότερο μητέρα. Πατέρας ήμουν πάντα», ενώ σχολίασε το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι: «οι πιο πολλοί άνθρωποι λειτουργούμε με τις εντυπώσεις. Δεν ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η εντύπωση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη

Χρήστος Λούλης: «Όσοι φέρονται άσχημα πρέπει να στηλιτεύονται»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, ενώ είχε κάνει λόγο και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής συμμετείχε στη νέα σειρά του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος» και έτσι μίλησε και για αυτήν του την επιστροφή στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πρόκειται για ένα πολύ καλό σενάριο, τα επεισόδια δεν είναι πολλά ώστε να τα κυνηγάμε να προλάβουμε. Είναι μια σειρά με αρχή μέση τέλος που δεν κάνει κοιλιέ. Μια παραγωγή που θα φέρει νέα εποχή στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση.

Έχω αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις επειδή ήμουν τόσο απορροφημένος στο θέατρο, το οποίο αναδεικνύει πιο πολύ αυτό που θέλουμε να βγάλουμε, η τηλεόραση δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Όταν πρέπει να παίξει τέσσερα πέντε επεισόδια τη βδομάδα όλοι τρέχουν να προλάβουν. Στο θέατρο επειδή είναι πιο φροντισμένες οι δουλειές.

Και εγώ και γυναίκα μου κάναμε πολύ θέατρο και δεν μας λείψανε τα χρήματα, άλλωστε δεν είχαμε μάθει στα πολλά. μπορούσαμε να ζούμε με τις δουλειές μας. Δεν θα επέλεγα ποτέ για κάποια λεφτά παραπάνω να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε. Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά. Αν είχα μάθει στα πολλά θα έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση.

Αναφορικά με την καραντίνα δήλωσε: «Το αντιμετωπίζουμε πάρα πολύ δύσκολα… Και μόνο ότι έχουμε δυο παιδιά 9 και 5μιση όλοι μέρα σπίτι και εμείς πρέπει να δουλέψουμε ή να διαβάσουμε η δεν μπορούμε να δούμε φίλους. Καταλαβαίνω πως είναι τρομερά ψυχοφθόρο» εξηγεί και τονίζει πως δεν φοβάται τόσο για εκείνον όσο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. «Ανησυχώ πιο πολύ για τους γονείς μου και για τους μεγάλους ανθρώπους. Έχω γνωστούς που μπήκαν στο νοσοκομείο και δεν ξαναβγήκαν. Είναι άσχημο η ανθρωπότητα να πηγαίνει στον Άρη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να αγκαλιάσεις τον άλλον».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες: «Χαίρομαι γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει, είμαι οπαδός της αλλαγής. Όσοι φέρονται άσχημα πρέπει να στηλιτεύονται. Βέβαια έχω πέσει και από τα σύννεφα γιατί δεν περίμενα τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι όλο αυτό να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους από άλλους χώρους να διεκδικήσουν μια αξιοπρέπεια στη δουλειά τους. Ξέρετε κάτι; Κάποιοι νομίζουν πως λόγω της επιτυχίας τους ανήκει ο κόσμος όλος και ότι μπορούσαν να αφήσουν τον εαυτό τους να συμπεριφέρεται πιο ελεύθερα. Ένοιωθαν αδιάβλητοι, ότι δεν τους ακουμπά τίποτα οπότε από μόνο του αυτό είναι ενάντια στην ίδια την τέχνη. Δεν λέγεσαι καλλιτέχνης όταν έχεις δύναμη στην ύπαρξη του άλλου».