Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και κατέληξε στη ΜΕΘ - Ποια η κατάσταση υγείας του

Σοκαριστικό ατύχημα για τον παρουσιαστή

Το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο παρελθόν με το αυτοκίνητό του περιέγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1).

Ο παρουσιαστής λοιπόν με αφορμή το σοκαριστικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού αποκάλυψε πως βρέθηκε για δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους συνεργάτες του να μένουν συγκλονισμένοι.

Expand player

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για το τροχαίο του

"Όταν λένε κάποιοι πως "το 'χουν" με την ταχύτητα να μην τους αφήνουν, να επιμένουν να αφήσεις το αυτοκίνητο. Το λέω γιατί έχω βρεθεί στην Εντατική για δύο εβδομάδες, έχω χτυπήσει άσχημα με το αυτοκίνητο.

Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, χτύπησα σε μία κολώνα η οποία έπεσε και δόξα τον Θεό που δεν σκοτώθηκα και δεν σκότωσα και κανένα άνθρωπο γιατί ήταν αρκετή ώρα που... κοιμόμουν. Πρέπει να σεβόμαστε το αυτοκίνητο, να μην υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας γιατί πραγματικά είναι τσάμπα και βερεσέ" αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τεράστια αμηχανία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος δέχθηκε μία απρόσμενη έκπληξη από τους φίλους του, η οποία τον έφερε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Ανάμεσα στους φίλους του που μίλησαν ήταν και οι δύο συνεργάτες του από το ραδιόφωνο, ο Σταμάτης και η Ιωάννα, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει μία μικρή πλάκα.

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σ#ξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο στενός του συνεργάτης.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά», ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Κοκκινάκης για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με εκνεύριζε πάρα πολύ»

Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε...»