Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Κοκκινάκης για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με εκνεύριζε πάρα πολύ»

Τι συνέβη;

Κώστας Κοκκινάκης για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με εκνεύριζε πάρα πολύ»
News 17.12.2021 19:07
Από Ίρις Βίλα

Με αφορμή την εκδήλωση για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία ήταν θύμα μετά από την επίθεση με βιτριόλι, βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους μίλησαν για την γνωριμία τους ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης δεν δίστασε να κάνει για πρώτη φορά μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη

«Πριν τον γνωρίσω με εκνεύριζε πάρα πολύ. Πώς βλέπεις στα κινούμενα σχέδια ότι πιάνουν κάποιον από τα πόδια και τον βαράνε από τον έναν τοίχο στον άλλο;»

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες λίγο αργότερα: «Μέχρι να με συναντήσουν να με ακούσουν στο ραδιόφωνο έχουν μια γνώμη, μετά την αλλάζουν».

Αναστάτωση στο Live News με τον Κώστα Κοκκινάκη - «Δεν είναι επικίνδυνος ο ιός»

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή Live News και μεταξύ άλλων προκάλεσε αναστάτωση με τις δηλώσεις που έκανε για το εμβόλιο του κορωνοϊού, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο ιος δεν είναι επικίνδυνος.

Σήμερα το πρωί ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο αφού δεν πιστεύει πως έχει κάτι να φοβάται από τον κορωνοϊό - δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

Η σκέψη του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο αθλητής επικοινώνησε με την εκπομπή Live News προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς είπε.

Κοκκινάκης εμβόλιο κορωνοϊού

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, δε, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «Εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν. Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κάποια σημεία του σώματος θα μείνουν...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Αποκλειστικό: Ήταν ξαφνικό - Άσχημες εξελίξεις με την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Share