Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Έπεσαν θύμα διάρρηξης ενώ βρίσκονταν στο σπίτι - Ο δράστης διέφυγε με...

Η έρευνα της αστυνομίας παραμένει ανοιχτή

Δεν είναι τελικά και τόσο απόρθητο το σπίτι των Μπέκαμ, καθώς διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun. Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του ζευγαριού εισέβαλε ένας άντρας με μάσκα, ο οποίος έκλεψε αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών τον περασμένο Φεβρουάριο. (Δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε η Βικτόρια)

Θύμα διάρρηξης οι Μπέκαμ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι πέρασε στιγμές τρόμου, διότι ο διαρρήκτης εισέβαλλε στην οικεία τους, όσο ήταν και εκείνοι μέσα. Οι δυο τους, μαζί με την 10χρονη κόρη τους, Harper, νρίσκονταν στο ισόγειο, όταν ο διαρρήκτης μπήκε στον επάνω όροφο. Ο κλέφτης κατάφερε να διαρρήξει το σπίτι από το παράθυρο ενός δωματίου και να περάσει απαρατήρητος, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι ο 17χρονος Cruz – ο μικρότερος γιος της οικογένειας-, ο οποίος ανακάλυψε τα σπασμένα γυαλιά.

Expand player

«Δυστυχώς οι Beckhams έπεσαν θύματα κάποιον επαγγελματιών διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ευτυχώς, οι εγκληματίες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το ένα δωμάτιο και έφυγαν», ανέφερε το δημοσίευμα. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας δήλωσε πως οι Beckham έχουν αναστατωθεί, ευτυχώς, όμως, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα, που δεν είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για το διάσημο ζευγάρι. Η αστυνομία ακόμα ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα στο αν ο διαρρήκτης ήταν μόνος του ή είχε συνεργούς.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον David Beckham

Η έκρυθμη κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους celebrities, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν με όσα μέσα διαθέτουν την κατάσταση και τους συνανθρώπους τους.

Μετά την Gigi Hadid και την κίνησή της, σειρά πήρε και ο David Beckham, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει ότι θα παραχωρήσει το προφίλ του στην ιατρό επικεφαλή ενός περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο, ενώ, μάλιστα, ξεκίνησε και κάποιες δωρεές οι οποίες αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τα νεογέννητα που προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προφίλ του αριθμεί πάνω από 70 εκατομμύρια ακολούθους και είναι και πρεσβευτής της UNICEF, πέρα από την εξαιρετική πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Iryna, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες», έγραψε στην ανάρτησή του ο David Beckham.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το τρώει 25 χρόνια για να έχει αυτό το κορμί - Το αγαπημένο φαγητό της Βικτόρια Μπέκαμ

Ρομπέο Μπέκαμ: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο 18χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια;