Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα συνεχιστεί η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε αναλυτικά

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εξέταση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Πότε αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων στην μάρτυρα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Expand player

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε: «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Άγριος καυγάς μεταξύ Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα για τον Φιλιππίδη

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Παρασκευή 1 Απριλίου, η Φαίη Σκορδα και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίαζαν τα πλάνα των δύο κατηγορουμένων στην εκπομπή τους, που δέχτηκε, μάλιστα, εξώδικο από την γυναίκα του Γιώργου Τράγκα.

Ο Φιλιππίδης προχωρούσε με ψηλά το κεφάλι, σε αντίθεση με τον Λιγνάδη, ο οποίος ήταν σκυμμένος κατά την είσοδό του στο κτίριο.

Ο άγριος καυγάς της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για τον Φιλιππίδη

Οι δύο παρουσιαστές είχα αντίθετη άποψη μεταξύ τους και έτσι ξεκίνησε μία έντονη λογομαχία, που ξεσήκωσε το πλατό και τάραξε το κοινό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: «Μου κάνει εντύπωση ότι...» - Η Ελπίδα Νίνου έφτασε στα δικαστήρια

Δίκη Φιλιππίδη: Στα δικαστήρια έφτασαν Αναστασοπούλου και Παπαχαραλάμπους - Αποκλειστικές φωτογραφίες