Εξώδικο στο Πρωινό από την σύζυγο του Γιώργου Τράγκα - «Κανείς στην εκπομπή δεν....»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξώδικο στο Πρωινό από την σύζυγο του Γιώργου Τράγκα - «Κανείς στην εκπομπή δεν....»

Μέσα από την σημερινή 31/3 εκπομπή Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία που έχει αφήσει πίσω του ο Γιώργος Τράγκας και το τι γνωρίζει η τελευταία του σύζυγος Μαρία Καρρά για κάποια εμβάσματα που γίνεται λόγος ότι πήρε εκείνος.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα και το εξώδικο από την σύζυγό του

«Σχετικά με το θέμα που παρουσιάσαμε στις 23 Μαρτίου για τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα και κάποια εμβάσματα που ακούστηκαν από διαφόρους κύκλους, θέλω να διευκρινίσω με σαφήνεια γιατί μας εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία Καρρά, την χήρα του Γιώργου Τράγκα. Κανείς εδώ στο «Πρωινό» δεν έχει γνώση για τα εμβάσματα.

Η αναφορά που έκανα σε αυτά δεν βασίζεται σε κάποια διασταυρωμένη πληροφόρηση. Θέλω να σπεύσω να διορθώσω τη δήλωση αυτή και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση σχετικά, ούτε ασφαλώς γνωρίζει κανείς στην εκπομπή τι και αν γνωρίζει η χήρα του εκλιπόντος. Αυτά για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

12 εκατομμύρια ευρώ η διαθήκη του Τράγκα - Πού τα αφήνει;

Θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από την ζωή μετά από την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» στο φως της επιφάνειας βγήκε η ιδιόχειρη διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου.

Μάλιστα, στην διαθήκη γίνεται λόγος για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.