«Ο πατέρας μου με τον Αλέξη Κούγια είναι ...» - Η Τζεφ Μοντάνα σε μία συγκινητική εξομολόγηση

«Πριν έξι χρόνια ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα»

Η Τζεφ Μοντάνα, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις της σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για όλους και για όλα.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων για τις ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα της από τότε που ανακοίνωσε πως είναι γυναίκα, αλλά και τα κοινά που εντοπίζει ανάμεσα στον πατέρα της και τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο έχει έρθει ουκ ολίγες φορές σε ρήξη.

Expand player

Η συνέντευξη της Τζεφ Μοντάνα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Πριν έξι χρόνια ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα αυτή ήμουν, δεν άλλαξε κάτι. Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά. Μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται.

Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητα μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μια κοινωνία που δεν σε βλέπει, οπότε υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο επιβίωσης ήταν μέσα μου πολύ ανεπτυγμένο.

Ο πατέρας μου με τον Αλέξη Κούγια είναι της ίδιας γενιάς, με την ίδια νοοτροπία και συμπεριφορά. Αποδέχομαι την νοοτροπία τους, δεν την ενστερνίζομαι αλλά την παρατηρώ» εξομολογήθηκε η Τζεφ Μοντάνα.

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στον πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για ακόμα μια φορά η Τζεφ Μοντάνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, η οποία για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της απέναντι στον Αλέξη Κούγια που είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, και με τον οποίο έχει ξεσπάσει κόντρα.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, έστειλε ένα εξώδικο στον γνωστό ποινικολόγο, καθώς έδωσε στην δημοσιότητρα τα προσωπικά της στοιχεία κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον νόμο.

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στο όνομα του πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο, αυτή τη στιγμή επέλεξε – γιατί ήταν επιλογή του – να εκπροσωπήσει έναν παιδόφιλο. Κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί αυτή του την επιλογή. Το εξώδικο το έστειλα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου.

Αυτή τη στιγμή μετά από τις δημοσιεύσεις που έκανε με προσωπικά μου στοιχεία στην τηλεόραση πρέπει να με προστατεύσω και να υπερασπιστώ και τη σωματική μου ακεραιότητα. Βέβαια υπάρχει και σκοπιμότητα. Όλο αυτό το bullying με τις γερές δόσεις ματσίλας και τοξικής αρρενωπότητας γίνεται με αυτόν τον στόχο, την τρομοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο δυο μέτρα να...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Αλέξη Κούγια για την Τζεφ Μοντάνα

"Κόλαφος" η Τζεφ Μοντάνα - Τον "ισοπέδωσε" με 3 λέξεις μετά τις νέες του δηλώσεις