Τζεφ Μοντάνα: «Έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια

«Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε σε μια κοινωνία που θα είναι θεραπευμένη από… Λιγνάδηδες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζεφ Μοντάνα: «Έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται σήμερα 1/4 και η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις. Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στις κάμερες και ανέφερε πως όσα μεταφέρει ο Αλέξης Κούγιας από όσα συμβαίνουν μέσα στην δικαστική αίθουσα, δεν ευσταθούν.

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα για τον Αλέξη Κούγια

«Έχει και φάρσες καμιά φορά στο δικαστήριο, οπότε η Πρωταπριλιά για κάποιους ταιριάζει. Θεωρώ πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ελπίδα για να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας, για να διεκδικήσουμε το ήθος μας γιατί επιτρέψαμε τα σώματά μας να γίνουν αντικείμενο. Δεν μας γνωστοποίησε κανένας τα δικαιώματά μας.

Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε σε μια κοινωνία που θα είναι θεραπευμένη από… Λιγνάδηδες. Θέλω να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας για τον σεφ που έχει έρθει σήμερα να μιλήσει για κάτι που ενδεχομένως να μην έχει μιλήσει ποτέ πριν.

Το θέμα είναι το δικαστήριο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εδώ είχατε έναν άνθρωπο, τον Κούγια που σας δίνει πληροφορίες για το τι γίνεται εκεί μέσα αλλά δεν είναι οι σωστές. Αυτός ο άνθρωπος έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα.

«Ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας που...»

Την Τζεφ Μοντάνα, ένα άτομο που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις του, και ότι έχει πει το λέει ξεκάθαρα, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τετάρτη 30/3 με αφορμή τη συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το μοντέλο εξέφρασε τη συμπαράσταση του για το παιδί που θα κληθεί να καταθέσει αλλά αποκάλυψε και την δική της εμπειρία από τον σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια ιστορία στην οποία ένας ανώμαλος, διεστραμμένος μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητα του, το μέλλον και την ευτυχία του εξοργίζομαι».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό. Το οποίο και αυτό έχει μια επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανήλικο» συμπλήρωσε η Τζεφ Μοντάνα.