«Το τι διαφορές...» - Ο Σταύρος Σβήγκος απασφάλισε για το διαζύγιο και το μεγάλωμα του παιδιού του

«Το θέμα είναι ότι...»

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό την Παρασκευή 6/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε αναφέρθηκε στο χωρισμό από τη γυναίκα του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να μεγαλώσουν το παιδί τους μετά το διαζύγιο.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι άλλης γενιάς μιας και από τα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν αλλά και από αυτή του την εμφάνιση χειρίζεται πολύ πολιτισμένα την κατάσταση. Μίλησε μάλιστα πολύ ανοιχτά για την συνεπιμέλεια την οποία βρήκαν ως τρόπο να μεγαλώσει το παιδί με όσο το δυνατόν λιγότερες πληγές. Άλλωστε ο ηθοποιός είναι πολύ ευαίσθητος με το θέμα του παιδιού και κάνει πολύ ώριμες και τρυφερές συζητήσεις μαζί του.

Expand player

Οι δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τον χωρισμό του και την συνεπιμέλεια του παιδιού

«Μείναμε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Το παιδάκι μας είναι μπροστά, πάντα θα είμαστε οι γονείς του, έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν. Έχουμε συνεπιμέλεια και περνάει μισές μέρες με εμένα και μισές μέρες με την μαμά του. Μένουμε κοντά, έχουμε 10 λεπτά απόσταση», εξήγησε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Για μένα είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους δύο ή να βλέπει δύο γονείς να είναι στα μαχαίρια. Το τι διαφορές μπορεί να έχω εγώ με την πρώην σύντροφό μου είναι δικό μας θέμα. Το παιδί δεν ευθύνεται σε αυτό το πράγμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο», τόνισε ο Σταύρος Σβήγκος.

Συγκλονίζει ο Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά...» - Τα ''καρφιά'' του Σταύρου Σβήγκου

Σταύρος Σβήγκος για κίνημα #metoo: «Ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο»