Ο συγκλονιστικός διάλογος του Σταύρου Σβήγκου με τον γιο του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Μπαμπά ο πόλεμος τι είναι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο συγκλονιστικός διάλογος του Σταύρου Σβήγκου με τον γιο του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

O Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3 στην εκπομπή Κυψέλη και εκτός της απρόσμενης επίσκεψης, που είχε έκανε τρυφερές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον γιο του.

Ο ηθοποιός όπως δήλωσε διατηρεί πολύ καλή επαφή με το παιδί του, το οποίο έχει κλείσει τα 4 και σκοπός του είναι να φτιάξουν από τη μικρή αυτή ηλικία κάτι αληθινό και ισορροπημένο. Συγκινητικό ήταν μάλιστα το σημείο όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο της Ουκρανίας για τον οποίο τον ρωτάει τελευταία και φυσικά θέλει να κρατάει ενήμερο ακόμα για ένα τόσο σκληρό ζήτημα.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου για τον γιο του

«Είμαι πολύ ομιλητικός με τον μικρό, δεν είναι τόσο μικρός, είναι τεσσάρων. Γενικότερα δεν τσακωνόμαστε, η συζήτηση είναι πάνω απ΄ όλα», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Προσπαθώ να τον κάνω να βλέπει σφαιρικά την κατάσταση και όχι μόνο την κατάσταση που βιώνει αυτός. Τυχαίνει να δουλεύω, να ζούμε και να έχουμε φαγητό και όλα τα απαραίτητα. Του δείχνω και την άλλη πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τυχεροί, όπως τώρα που με ρώτησε για τον πόλεμο».

Για τον πρόσφατο διάλογο με τον γιο του, ο ηθοποιός ανέφερε…

– Μπαμπά ο πόλεμος τι είναι; Είναι καλό;

-Όχι αγόρι μου δεν είναι καλό

«Σαφώς επηρεάζεται από το σχολείο Με συγκίνησε προχθές στο σχολείο που μου είπε: «Αγκαλιά είναι η ειρήνη και η αγάπη είναι ειρήνη», αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος και παραδέχτηκε: «Ναι, μας γονάτισε εκεί πέρα».

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του Σβήγκου