«Ήταν σκληρό και απάνθρωπο» - "Καταπέλτης" ο Αλμπάνης κατά του Βαλάντη

Με αφορμή την ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα της υγείας της

O Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος την Τρίτη 31/5, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια στη Χαλκίδα, ενώ αποκάλυψε πως όταν δεν είχε τάσεις φυγής, ονειρευόταν μια καριέρα στο ραδιόφωνο, καριέρα που την ξεκίνησε μόλις στα 15 του χρόνια, αλλά την άφησε νωρίς για την επόμενη μεγάλη αγάπη του, την ηθοποιία.

Ακόμη, σχολίασε τα λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας της, τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου καθώς και ο ίδιος έχει περάσει παρόμοιο πρόβλημα και αισθάνθηκε πολύ άβολα.

Expand player

Η αντίδραση του Αλμπάνη στην ατάκα του Βαλάντη για το πρόβλημα υγείας στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στη συζήτηση αυτή στάθηκαν και σε όσα είπε ο Βαλάντης για παρόμοιο πρόβλημα υγείας στηνΕυρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε τι της είπε.

«Έβαλα τα κλάματα και σοκαρίστηκα. Ήταν λες και το είπε σε μένα. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο. Μόνο ένας ασθενής καταλαβαίνει.. Δεν είναι δυνατόν αυτό που της είπε, πως δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο η ασθένεια. Δεν είναι τεστ, δεν την περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει βιώσει απόρριψη λόγω του καρκίνου.

Η μετάνοια του Βαλάντη για το περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Ο Βαλάντης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, το βράδυ της Πέμπτης 5/5, και αφού προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβαινε στο Survivor 5 και πως τον επηρέασε στην ζωή του, ο ίδιος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που εξόργισε ολόκληρη την ομάδα και οδήγησε στην απομόνωσή του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε, ειδικότερα, ποια ήταν η φράση που της είχε πει και η οποία αφορούσε την ασθένεια που είχε περάσει η επιχειρηματίας.

Δηλώνει μετανιωμένος γι' αυτό και τόνισε πως δεν φάνηκε η πραγματική πρόθεση που είχε πίσω από την φράση αυτή: «Η ασθένεια δεν σε έκανε καλύτερο άνθρωπο». Μπορεί να καταλάβει πως είναι να περνάς μία τέτοια κατάσταση, καθώς το βίωσε και ο ίδιος λίγα χρόνια πριν, επομένως δεν θα ήταν σωστό να μιλά με αυτόν τον τρόπο.

Όλα αυτά, όπως και το γεγονός ότι διέδιδαν ότι ήθελε να παραστήσουν το ζευγάρι με την Ευρυδίκη στο παιχνίδι, τον πλήγωσαν και αν είχε την ευκαιρία δεν θα ξαναπήγαινε.

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή, με λύπη μου μεγάλη το είπα. Το έχω περάσει κι εγώ πριν από τρία χρόνια, έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη μου η λύπη… Είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Αισθάνθηκα θιγμένος και θυμωμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πώς είναι το παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στη δουλειά μου “εμπορεύομαι” ερμηνείες, όχι έρωτες»

«Ήταν ο πρώτος που ενημέρωσα για την υγεία μου...» - Η εξομολόγηση του Αλμπάνη για τη σχέση του με τον Φιλιππίδη