Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου» - Ο Αλμπάνης αποκαλύπτει για την απόρριψη που έχει βιώσει λόγω του καρκίνου

Άκρως αφοπλιστικός ο ηθοποιός

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου» - Ο Αλμπάνης αποκαλύπτει για την απόρριψη που έχει βιώσει λόγω του καρκίνου
News 01.06.2022 07:59
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

O Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος την Τρίτη 31/5, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, στον καρκίνο που πέρασε καθώς και πως τον απέρριψαν από δουλειά λόγω αυτού, ενώ αναφέρθηκε και στα «κανόνια» που έχει φάει σε δουλειές, χάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν παρέλειψε να απαντήσει για τις καταγγελίες στο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) και το κίνημα του metoo.

Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλπάνης.

Σχετικά με τον αν έχει υπάρξει δυστυχισμένος σε δουλειές, ο ίδιος σχολίασε: «Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος στην δουλειά αλλά όχι δυστυχισμένος. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον έργο του. Για ανθρώπους που ψυλλιάζομαι ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι ή πρεσβεύουν πράγματα με τα οποία εγώ δεν συμφωνώ, δεν θέλω να γνωρίζω πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, γιατί υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθώ από το έργο του. Έχει υπάρξει ένα σκηνοθέτης, τον οποίο θαύμαζα πάρα πολύ, να μάθω ότι είναι άνθρωπος περίεργος», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε πως και ο ίδιος έχει υπάρξει αγενής σε δουλειές, ξεκαθαρίζοντας: «Και εγώ έχω υπάρξει αγενής και προσβλητικός και ξέρω και τους λόγους, οι λόγοι όμως δεν αφορούν τους ανθρώπους στους οποίους υπήρξα προσβλητικούς, αλλά οφείλω να θυμηθώ γιατί το έκανα αυτό και να μην το ξανακάνω ποτέ. Περάσαμε μια 15ετία που το να έχεις ύφος και το να είσαι αγενής ήταν must. Όλοι έχουμε υπάρξει κακοί χαρακτήρες, έχουμε κακές και καλές στιγμές. Σαφώς δεν συγκρίνω το θέμα της κακοποίησης της σωματικής με την προσβολή, αλλά από την προσβολή μπορεί να ξεκινήσει κάτι το οποίο να είναι άσχημο για κάποιον».

Όσο για τον καρκίνο που βίωσε, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε: «Όταν παθαίνεις κάτι τέτοιο σε μικρή ηλικία αρχίζεις και σκέφτεσαι πως έχει κάνει κάτι λάθος. Οι αρρώστιες δεν γνωρίζουν ούτε από ηλικίες, ούτε από τάξεις, ούτε από χρώματα, ούτε από τίποτα. Οι κοινωνίες είναι τοξικές και έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη τον διπλανό μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να επικοινωνούμε αυτό που μας συμβαίνει».

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική όπου πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί μου ως ασθενής και ενώ είχαμε συμφωνεί για τη δουλειά, μετά ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Εκεί είπα πως θα βγαίνω και θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή τη αρρώστια να σταματήσει να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων. Δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία», συμπλήρωσε.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης θα βρεθεί καλεσμένος απόψε (31/5) στην εκπομπής Αυτός κι ο Άλλος της ΕΡΤ και έτσι η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο ο ηθοποιός μιλάει για την εξαιρετική σχέση που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Άλλωστε έχει πει πως η μεταξύ τους συνεργασία ήταν πολύ καλή και πως δεν είχε κανένα θέμα μαζι.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που εκμυστηρεύτηκα την περιπέτεια της υγείας μου. Εμείς οι ηθοποιοί ερχόμαστε πολύ κοντά την περίοδο της δουλειάς, έχουμε μια σχεδόν οικογενειακή σχέση και με το που τελειώνει η δουλειά αρχίζουμε και απομακρυνόμαστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάς τον άλλον.

Όταν έγινε αυτό είχα ήδη απομακρυνθεί από τον Πέτρο, γιατί δεν δουλεύαμε μαζί. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα φερόμενα ως θύματα γιατί τα γνώριζα, για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Είναι μικρή η πιάτσα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και χρόνια. Ξέρω παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση, η απορία μου είναι γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι από αυτά;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης Πέτρος Φιλιππίδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλμπάνης για Φιλιππίδη: «Οι συνθήκες στις οποίες συνεργάστηκα ήταν σχεδόν...»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στη δουλειά μου “εμπορεύομαι” ερμηνείες, όχι έρωτες»

Share