Στιγμές ευτυχίας για τη Νικολέττα Ράλλη - Ταξίδι με την κόρη της

Η ανάρτηση στα social

Η Νικολέττα Ράλλη, παρά το πρόσφατο ατύχημά της, προσπαθεί να είναι αισιόδοξη μιας και ο ερχομός της κορούλας της της δίνει δύναμη έτσι και είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της. Αυτό φαίνεται και από την καλή της διάθεση στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξάλλου, είναι αρκετά ενεργή στα social media και το συνηθίζει να αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε πρώτη φορά με αεροπλάνο με τη μικρή και ανέβασε ένα στόρι για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο ήσυχη και καλόβολη είναι.

Expand player

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Η πτήση τους είχε μια ώρα καθυστέρηση κάτι που μάλλον ταλαιπώρησε αρκετά η κόρη της παρουσιάστριας η οποία ξάπλωσε στα πατώματα.

Η δημοσίευση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Μια ώρα καθυστέρηση, ξαπλώσαμε σε όλα τα πατώματα και δημιούργησα δεκάδες αντιπερισπασμούς για να περάσει ευχάριστα η ώρα», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Άλλη μία ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την μικρή και η ιστορία πίσω από την φωτογραφία

Η Νικολέττα Ράλλη, μετά από την απόκτηση της κόρης της, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε και με την πρόσφατη απόδρασή τους στο Ναύπλιο.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την Σοφία, όπου ποζάρουν αγκαλιά και θέλησε να διηγηθεί μία μικρή και χιουμοριστική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή.

«Πριν από αρκετά χρόνια, με τέτοιο ντύσιμο και τον λεκέ στην φόρμα, θα συναντούσα 100% το αγόρι που μου άρεσε στην γειτονιά, και ας ήταν μόνο λίγα τα λεπτά της εμφάνισης μου, ίσα για να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο! Σήμερα μας βλέπετε, στο γειτονικό μας καφέ, να περιμένουμε τους δυο καφέδες μου, την Σοφία να πίνει ήδη τον δικό της (νερό), και την Candy να μυρίζει την λαδιά μου (λαχανόρυζο έφτιαξα σήμερα)», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με εντυπωσιακό lime φόρεμα και αποκαλυπτικό σκίσιμο - Η Νικολέτα Ράλλη ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε στα λευκά και μας έδειξε το νυφικό της