«Το έλεγα σε κατάσταση υστερίας, γύριζε όλο το αεροπλάνο!» - Η ακραία συνήθεια του Κώστα Καζάκα

Κάθε φορά που ανέβαινε σε αεροπλάνο

Το πρωί της Δευτέρας 6/6, καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, ήταν ο Κώστας Καζάκας, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε για το ρόλο του (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τον πατέρα του και την ηθοποιία) μέσα από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τύρανα! Μεταξύ άλλων ωστόσο εξομολογήθηκε για τον μεγάλο φόβο που έχει με τα αεροπλάνα καθώς όπως αναφέρει, παλαιότερα, πριν αρχίσει να παίρνει ηρεμιστικό για να μη φοβάται στην πτήση, ξεσήκωνε όλο το αεροπλάνο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καζάκα

«Έπιανα τα δύο χερούλια της πολυθρόνας, δεν ακουμπούσα… καθόμουν λίγο έτσι και για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί με ηρεμούσε αυτό το τραγούδι, τραγουδούσα πάντα το «Κίνησε η γερακίνα» για νερό κρύο νερό. Αλλά το έλεγα σε κατάσταση υστερίας», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.

Expand player

«Γύριζε όλο το αεροπλάνο. Κάποιοι νόμιζαν ότι το κάνω σαν show. Φώναζα τις αεροσυνοδούς κάθε λίγο. Τώρα παίρνω τα ηρεμιστικά και είμαι μια χαρά».

Αποκαλύπτει για την συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Το απόγευμα της Τρίτης 24/5 ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή Στούντιο 4 του και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τον αγαπημένο ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από τη ξεκαρδιστική κωμωδία Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο ρόλο του Μπουκουράν (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε).

«Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές, όχι. Γιατί η Ελισάβετ, όσο φαίνεται… γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος, σε αυτά τα πρώτα έλεγε «Σιγά σιγά Κώστα, σιγά σιγά». Δεν μπορεί να φιλιέται με… Ντρεπόταν. Λέω «αν δεν ήμουν εγώ»; Μου λέει «δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ».

Δεν της βγαίνει. Που είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Σε αυτό ήταν πάντα λίγο κρατημένη», εξομολογήθηκε ο Κώστας Καζάκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κάνω και σκέψεις αλβανικές» - "Τρέλανε" το πλατό ο Κώστας Καζάκας με την ατάκα του

Η επική αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο τηλεφώνημα του Κώστα Καζάκα στον αέρα του The 2night Show