"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Έκαναν το επόμενο βήμα

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά καθώς τον βλέπουμε στο X-Factor. Να τονίσουμε πως το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό αγαπήθηκε αρκετά.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους) με την οποία είναι αρκετά καιρό μαζί.

Expand player

Μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Το πάμε σοβαρά με την κοπέλα μου αλλά είναι νωρίς ακόμα». Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης πως οι δυο τους συγκατοικούν πλέον.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

Τρυφερά τετ - α - τετ για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον και όπως φαίνεται δεν το κρύβουν. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει μια νέα βραδινή έξοδο όπου εμφανίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται το συγκρότημα “Μέλισσες” μαζί με την Τάμτα.

Όπως θα δείτε παρακάτω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr, οι δυο διασκέδασαν αρκετά μιας και φαίνονται αρκετά χαρούμενοι. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πως βίωσε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Οι τρυφερές φωτογραφίες Μπόγδανου - Εξαρχοπούλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αποφασίσαμε να...» - Ο λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει

Βγήκε στο The 2night Show και ξέσπασε ο Μπόγδανος - «Δεχόταν πόλεμο»