Βγήκε στο The 2night Show και ξέσπασε ο Μπόγδανος - «Δεχόταν πόλεμο»

Η έντονη ενόχλησή της για την σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στο The 2night Show και ξέσπασε ο Μπόγδανος - «Δεχόταν πόλεμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Τετάρτης (22/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τονίζοντας πως όσο καιρό βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο Survivor, εκείνη δεχόταν έναν πόλεμο από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε από τη μία πως δεν μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο από την άλλη τον στεναχώρησε η αντιμετώπιση που είχε η αγαπημένη του, ενώ να σημειώσουμε πως κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω. Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Καυτά φιλιά στο πρώτο τραπέζι του Τριαντάφυλλου - Ασυγκράτητοι στα μπουζούκια Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου

Δέκα με τόνο, μετά από έναν χρόνο σχέσης που έκλεισαν πρόσφατα, για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, αφού με κάθε κοινή τους εμφάνιση δείχνουν πως ο μεταξύ τους έρωτας δεν ξεθυμαίνει, παρά δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ένα δυνατό crash test για τους δυο τους, κυρίως λόγω της παρατεταμένης απουσίας του frontman των INCO για χάρη του “Survivor”, όπου μπορεί να μην πήρε το έπαθλο, όμως κέρδισε ακόμα περισσότερο την καρδιά της αγαπημένης του. «Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά γι' αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα», έλεγε ο Ηλίας λίγο μετά την επιστροφή του, αλλά οι πράξεις και τα τρυφερά τους στιγμιότυπα από το “Estate” μιλούν ακόμα πιο δυνατά...

Στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Πειραιώς βρέθηκε πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι, για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Τριαντάφυλλου, πρώην συμπαίκτη του Ηλία στο “Survivor”, αλλά την παράσταση έκλεψαν τα καυτά φιλιά που έδινε εκείνος με την κοπέλα του μπροστά στην πίστα. Οι δύο ερωτευμένοι, πάντως, είναι ακόμα φειδωλοί όσον αφορά στο επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως συγκατοικούν (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους) και δεν κρύβουν τα κοινά τους σχέδια για το μέλλον, ανεξάρτητα από γάμους και αρραβώνες.

Εξαρχοπούλου

Εξαρχοπούλου Ηλίας Μπόγδανος περιοδικό you

Το GNTM του άλλαξε τη ζωή

...και δεν μιλάμε μόνο για τη γοητευτική ξανθιά, με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, που γνώριζε πολύ πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, αλλά έγιναν ζευγάρι λίγο μετά την αποχώρησή της. Ο Ηλίας Μπόγδανος κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο τραγούδι από την Cobalt Music, με τίτλο «Το ίδιο μου κάνει», ενώ το βιντεοκλίπ έχει έντονο άρωμα GNTM, αφού ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετέχουν είναι ο... συμμαθητής της Αλεξάνδρας στον περσινό κύκλο, Σήφης Φαραντάκης, και ο Βασίλης Παρωτίδης, τον οποίο γνωρίσαμε φέτος.

Το ρεπορτάζ μας προβλήθηκε και στις πρωινές εκπομπές

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 24/11 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ