«Αποφασίσαμε να...» - Ο λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει

Η ανάρτηση που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αποφασίσαμε να...» - Ο λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει

Απών ήταν το βράδυ του Σαββάτου (25/12) ο Ηλίας Μπόγδανος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Νίκο Απέργη, ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε πως ένα μέλος της ομάδας των INCO ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα γι’ αυτό και αποφάσισαν προληπτικά να μείνουν εκτός σχήματος αυτό το ΣΚ.

Για αυτό δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Ηλίας Μπόγδανος

«Μέλος της ομάδας των INCO ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα γι’ αυτό και αποφασίσαμε προληπτικά να μείνουμε εκτός σχήματος αυτό το ΣΚ έχοντας στο μυαλό μας την ασφάλεια αυτής της μεγάλης παρέας, των πελατών αλλά και των εργαζομένων. H υγεία και η ασφάλειά μας είναι πάνω απ’ όλα. Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και χαμόγελα, ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το μαγαζί θα μείνει φυσικά ανοιχτό με τον Νίκο Απέργη και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη αν όλα είναι καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο λόγος που ο Ηλίας Μπόγδανος δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου στο The 2night Show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Τετάρτης (22/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τονίζοντας πως όσο καιρό βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο Survivor, εκείνη δεχόταν έναν πόλεμο από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε από τη μία πως δεν μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο από την άλλη τον στεναχώρησε η αντιμετώπιση που είχε η αγαπημένη του, ενώ να σημειώσουμε πως κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω. Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.