Ηλίας Μπόγδανος: Δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει - Ποιος τον αντικατέστησε;

Τι συνέβη με τον τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλίας Μπόγδανος: Δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει - Ποιος τον αντικατέστησε;

Ο Ηλίας Μπόγδανος από τη στιγμή που έφυγε από το Survivor, έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του και το συγκρότημά του, τους Inco, οι οποίοι σημειώνουν μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Το βράδυ του Σαββάτου (25/12) ωστόσο ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί όπου τραγουδάει.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, τους τελευταίους μήνες εμφανίζεται με τους Inco σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Νίκο Απέργη και την Αντωνία Καούρη.

Γιατί δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ηλίας Μπόγδανος

Το βράδυ του Σαββάτου (25/12) ο γνωστός τραγουδιστής για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο και έτσι αυτός που τον αντικατέστησε ήταν ο Άρης Πετράκης, που τον βλέπουμε μέσα από την εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη “Celebrity game night”.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου στο The 2night Show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Τετάρτης (22/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τονίζοντας πως όσο καιρό βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο Survivor, εκείνη δεχόταν έναν πόλεμο από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε από τη μία πως δεν μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο από την άλλη τον στεναχώρησε η αντιμετώπιση που είχε η αγαπημένη του, ενώ να σημειώσουμε πως κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω. Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.