«Νιώθω τυχερός που...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Γιώργου Χριστοδούλου για τη γυναίκα της ζωής του

Πατέρας δύο παιδιών

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει αναδειχθεί ιδιαίτερα τελευταία μέσα από το ρόλο του Σταύρου, που υποδύεται στον ''Σασμό''. Ο ηθοποιός μίλησε την Πέμπτη 16/5 στο Happy Day με σκοπό να κάνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον εαυτό του, που δεν ξέραμε.

Το σημείο, που ξεχώρισε ήταν η αναφορά στην οικογένεια του, μιας και εκείνος και η γυναίκα του έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια, τα οποία ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Είναι πολύ πρόθυμος να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού μιας και τα αγόρια του είναι πολύ μικρά. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε τον έναν εκ τω δύο σε μια φωτογραφία με το πρώτο του κούρεμα.

Expand player

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοδούλου για τη γυναίκα του

«Έχω ζήσει τον έρωτα με τη γυναίκα, που παντρεύτηκα, νιώθω τυχερός που έχω ζήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε όταν κανονίζαμε το γάμο, οπότε όταν έγινε ο γάμος, η Μαρία ήταν τριών μηνών.

Το μεγάλο μου αγόρι είναι 3 χρονών θα γίνει τον Ιούλιο και το μικρό μου είναι 6 μηνών».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο. Κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.

Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα. Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Ο νέος ηθοποιός, με θητεία έντεκα χρόνων περίπου στο θέατρο, πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» του Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλου, στην οποία υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, τον Μίχαλο Ρούση.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Προϊστάκη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του. Να τώρα, παίζοντας στον Κοτζάμπαση φέρω και τη Μαρία στη σκηνή.

Ο λόγος που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το θέατρο είναι γιατί κατάλαβα πως η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και το παιδί μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η πιο συγκινητική στιγμή στο Σασμό - Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ χωρίς δεύτερη σκέψη

Απίστευτη αποκάλυψη - Η άγνωστη σχέση ηθοποιού του Σασμού με τον Γιάγκο Δράκο από τη Λάμψη