Απίστευτη αποκάλυψη - Η άγνωστη σχέση ηθοποιού του Σασμού με τον Γιάγκο Δράκο από τη Λάμψη

Το αποκάλυψε μόνος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη - Η άγνωστη σχέση ηθοποιού του Σασμού με τον Γιάγκο Δράκο από τη Λάμψη

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του Σασμού, έδωσε ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια και στη συνέχεια έκανε νύξη στο ξεκίνημα του στο χώρο.

Ο ηθοποιός φαίνεται να αγαπάει πολύ την τέχνη του, αφού κάνοντας μια αναφορά στα πρώτα του βήματα έγινε γνωστό πως αυτά έχουν ρίζες στο βαθύ παρελθόν του. Μάλιστα από όταν πήγαινε στο γυμνάσιο όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εκείνος έβλεπε τηλεόραση και ξεχώριζε τη σειρά Λάμψη. Ο ρόλος του Γιάγκου Δράκου ήταν εκείνος, που έκανε στον καθρέφτη και έτσι φάνηκε το μικρόβιο του ηθοποιού, που έφερε.

Η σχέση του Θάνου Μπίρκου με τον Γιάγκο Δράκο από τη Λάμψη

«Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και μετά πήγαινα μπροστά στον καθρέφτη και έπαιζα τους ρόλους, έκανα τον Γιάγκο Δράκο. Την είχα τη σαπουνόπερα από μικρός».

Λίγα λόγια για τον Θάνο Μπίρκο

Ο Θάνος Μπίρκος έχει γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου 1981 και κατάγεται από την Λεπενού της Αιτωλοακαρνανίας. Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για Χορό Μιούζικαλ. Έχει συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ 2004), “Safe Sex” (Mega 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

Θάνος Μπίρκος

Τον έχουμε δει σε διαφημιστικά σπότς, 3 σποτς για την έναρξη σεζόν του ALPHA (2002), Fanta Καρπουζι (2003), Vodafone (2005), Τράπεζα Κύπρου (2007), Milko (2007), Τράπεζα Πειραιώς με την Εθνική Ελλάδος (2008), Wind (2009), Nova (2010). Επίσης έχει εμπειρία σε Stand Up Comedy με την ομάδα Play interactive (2004 – 2006) και σε Karaoke Comedy Live (Hosting) με την ομάδα The Tiranta Boys (2006 – 2012).

Στις 11/2 ανέβασε στο Instagram: «Σασμος…Το ταξίδι ξεκίνησε … Σας ευχαριστώ ολους για τα ωραία λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη της σειράς @kostas_p_kostopoulos που μου εμπιστεύτηκε τον “Τόλη”…καθώς και την casting director @mirandarostandi για το κάλεσμα σε αυτό το ωραίο ταξίδι…».