Σασμός: «Σαν γνήσια μαφιόζα και η Καλλιόπη!» - Πανικός στο Twitter με το πως ξεγλίστρησε ο Καραπάνος

Πως τους την έφεραν έτσι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Σαν γνήσια μαφιόζα και η Καλλιόπη!» - Πανικός στο Twitter με το πως ξεγλίστρησε ο Καραπάνος

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης 15/6 στο Σασμό με την επιχείρηση της αστυνομίας να πιάσει τον Καραπάνο μετά την καταγγελία του Κώστα, όμως ο βαρυποινίτης δεν πιάνεται εύκολα και ξεγλίστρησε για ακόμα μία φορά, προκαλώντας "πονοκέφαλο" στις Αρχές γενικότερα και στον Γεράσιμο (ο οποίος αποκαλύπτει τα πάντα στη Στέλλα)...ειδικότερα!

Μόνο που ο τρόπος που έγινε σεναριακά, δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter που έκαναν ολόκληρη ιστορία και τα σχόλια έπεφταν βροχή με τους περισσότερους από τους χρήστες να δείχνουν ενοχλημένοι από το τρικ που χρησιμοποίησαν οι σεναριογράφοι για να ξεφύγει για ακόμα μία φορά

Ξέσπασε το Twitter με το σχέδιο που φυγάδευσαν τον Καραπάνο

Προκειμένου λοιπόν το σχέδιο να είναι πιο πειστικό, η Καλλιόπη κάλεσε την Άννα να τη βοηθήσει για βαριές δουλειές καθαριότητας του σπιτιού και αμέσως επόμενη σκηνή ήταν εκείνη που οι δύο γυναίκες καθάριζαν το δώμα στο βουνό της οικογένειας Σταματάκη και έδειξαν έκπληκτες όταν είδαν το ένοπλο ντου της αστυνομίας που ήταν σίγουρη ότι θα πιάσει στα χέρια της τον Καραπάνο.

Μάλιστα, η Καλλιόπη έκανε την ανήξερη και μάλιστα έδειξε στενοχωρημένη που δεν είχε να κεράσει τα παιδιά, και το Twittew ήταν στην γωνία και περίμενε για να τοποθετηθεί επικά!

Νέα μαρτυρία για τον σκηνοθέτη του Σασμού

Μία νέα απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια για τον σκηνοθέτη του Σασμού. Η ηθοποιός, Τίνα Κίλμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και εξήγησε πως αρνήθηκε να παίξει την Αργυρώ καθώς δεν έκρινε πως είναι αξιοπρεπής.

Η ίδια εξήγησε πως επικοινώνησε μάλιστα με το Σωματείο Ηθοποιών Κύπρου όπου την ενημέρωσαν πως υπάρχουν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης γύρω από το όνομά του (δείτε εδώ την καταγγελία της Άννας Τσουκαλά).

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

Τίνα Κίλμπεργκ καταγγελία Κωστόπουλος

«Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα».