Τι συμβαίνει με το "θολό" κομμάτι της πρωινής ζώνης του Αντ1 - Η πρόταση που θέλει Λιάγκα και Σκορδά να...

Δεν έχει βρεθεί κάποια άκρη σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά, και έχει μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον μιας και όλοι συζητάνε για αυτό. Τελικά συνεχίζουν μαζί, χώρια ή φεύγει κάποιος από το κανάλι του Αντ1;

Το μόνο σίγουρο στο θολό τοπίο της πρωινής ζώνης, είναι πως δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, ωστόσο όπως ανέφερε και ρεπορτάζ του Καλύτερα δε Γίνεται, οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αποτελεί κομμάτι αυτής της ζώνης.

Expand player

Πιο αναλυτικά τι συμβαίνει με το μέλλον Λιάγκα - Σκορδά

Ο γνωστός παρουσιαστής υπέγραψε ήδη για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και έχει ήδη δεσμευτεί με συμβόλαιο πως θα ανήκει στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια άκρη σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά.

Την ίδια ώρα που άλλα σενάρια θέλουν την παρουσιάστρια να την διεκδικούν στο Star και στο ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας εξασφάλισε τη θέση του στο κανάλι και σε μία ζώνη που αν η Φαίη Σκορδά μείνει, θα πρέπει να μοιραστεί μαζί της.

Από την άλλη όμως, υπάρχει και η πρόταση που έχει γίνει από το κανάλι τόσο στη Φαίη όσο και στον Γιώργο για κοινή εκπομπή του χρόνου, δηλαδή να μην αλλάξει απολύτως τίποτα στη φετινή επιτυχημένη συνταγή, κάτι που όπως φαίνεται δεν επιθυμεί η παρουσιάστρια.

Είναι επίσημο! Το κανάλι που έκανε πρόταση στην Φαίη Σκορδά

Μια είδηση που ήρθε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής 26/6 στο κινητό της και αφορούσε την τηλεοπτική μεταγραφή της Φαίης Σκορδά μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

Την ώρα που υπάρχουν φήμες αναφορικά με την διεκδίκηση του STAR, ανακοινώθηκε πως η παρουσιάστρια έχει δεχτεί επίσημα πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ, ενώ την ίδια στιγμή σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ βρίσκεται και η Μαρία Μπακοδήμου για την παρουσίαση εκπομπής ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά, ωστόσο σε μια πρόσφατη δήλωσή της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν αποφεύγω να απαντήσω, θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι ύβρις εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή να καταχραστώ έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη λάμψη και το χαμόγελο που είχε η οικογένεια που μας μίλησε πριν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά; Την καραδοκούν δύο κανάλια

«Όταν έγραψαν "Ο Λιάγκας είναι χοντρός" δεν βγήκε κανείς να....» - Χαλασμός στον αέρα του Πρωινού