Με ολόσωμο baby blue - Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της στις διακοπές της

Πολύ χαρούμενη λίγο πριν γεννήσει!

Σε πολύ λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το δεύτερο παιδί της, το οποίο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της. Πρόκειται για τον δεύτερο - κατά σειρά- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, όμως λίγο πριν γεννήσει, όσο καιρό έχει στη διάθεσή της θέλησε να απολαύσει λίγο τη θάλασσα και με καλοκαιρινή ευδιάθετη διάθεση ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην Κυλλήνη. Την Πέμπτη 7/7 δημοσίευσε μία πολύ χαρούμενη φωτογραφία της με το ολόσωμο baby blue μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Η ανάρτηση της Μαντούς Γαστεράτου

«GIRLS ONLY...
Δύο δύο στην πισίνα δύο δύο...
#vocationmood #happymood #happymom #readytopop #8thmonthpregnancy»

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω»

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζα πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το λόγο που δε δείχνει τον σύζυγό της στα social media

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας...» - Στιγμές ευτυχίας για τη Μαντώ Γαστεράτου