«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας...» - Στιγμές ευτυχίας για τη Μαντώ Γαστεράτου

Ταξίδεψε με το μικρό της γιο, λίγο πριν γεννήσει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας...» - Στιγμές ευτυχίας για τη Μαντώ Γαστεράτου

Είναι γεγονός πως σε λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το δεύτερο παιδί της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Πρόκειται για τον δεύτερο - κατά σειρά- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, όμως λίγο πριν γεννήσει, θέλησε να απολαύσει λίγο χρόνο με τον γιο της τον Γιώργο, που του τρέφει μεγάλη αδυναμία. Έτσι, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγαν για την αγαπημένη τους Κύθνο για να απολαύσουν τη θάλασσα και τη μικρή χώρα του νησιού.

Κατά την επιστροφή τους, στο πλοίο, ο Γιώργος δεν ήθελε να αποχαιρετήσει την Κύθνο και η τρυφερή μαμά του έταξε ότι θα επιστρέψουν σύντομα, όπως δήλωσε με μία ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με το γιο της

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας, ήθελα να αφιερώσω χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον Γιωργαρο μου. Έτσι τον πήρα και πήγαμε στον νησάκι μας στην Κυθνο που αγαπώ πολύ! Αγαπησε τόσο πολύ κι εκείνος το νησί, που όταν μπήκαμε στο καράβι και του είπα ότι πάμε πίσω σπίτι μας, δεν ήθελε να φύγει… του υποσχεθηκα όμως πως θα επιστρέψουμε σύντομα! Ευτυχώς τον “πόνο μας” απαλυνε κάπως ο κουλοχέρης και το ποδοσφαιρακι που είχε το πλοίο…», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μερικές φωτογραφίες.

Μαντώ Γαστεράτου και γιος Κύθνος

Η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο δεύτερο της παιδί

Η Μαντώ Γαστεράτου περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και αυτό δεν φαίνεται από το χαμόγελο της στις φωτογραφίες, που συνεχώς δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Απολαμβάνει τη μητρότητα και όσα της μαθαίνει ο γιος της Γιώργος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Με το δεύτερο μωράκι να είναι στην κοιλιά της, ετοιμάζεται σιγά σιγά να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και να γεμίσει ξανά το σπίτι της με αυτή την απίστευτη μωρουδιακή μυρωδιά. Μέχρι τότε απαθανατίζει τον εαυτό της σε αυτήν την ιδιαίτερη φάση του μιας και το μωρό είναι να τους υποδεχτεί με την κοιλίτσα να είναι πολύ μεγάλη.

«Αγάπη είναι λίγο πριν φύγει για δουλειά, μόλις τον έχεις χαιρετήσει και του έχεις δώσει ένα γλυκό φιλί, να αφήνει για λίγο την τσάντα της δουλειάς κάτω και να σου λέει: " είσαι πολύ όμορφη, κάτσε εκεί που πέφτει το φως όμορφα πάνω σου να σε βγάλω μια φωτογραφία..."
Εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι πόση ευτυχία μπορείς να χωρέσεις μέσα σου σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα...
Σ' αγαπώ κύριε Νίκο».